Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy van-e köztük valami?
A férjem új hobbiba kezdett, konkrétan kígyókat akar tartani. Tagja lett egy facebook csoportnak, ahol megismert egy lányt. Innen kezdődnek a gondok. Ugyanis nem csak a csoportban, hanem privátban is elkezdtek beszélgetni, már telefonról is csetelnek.
A férjem állítja, hogy én ellene vagyok a hobbijának, pedig ez a lány tudna neki segíteni, nagyon szépek az állatai, venne is tőle és szeretné a tenyészetét megnézni. Érdekes módon azóta többször jár el, dolgoznia kell, segíteni szülőknek, havernak, stb. Gondoltam csinálok egy facebook profilt álnéven és belépek ebbe a kígyós csoportba. Ha rákérdezek tagad, és feldühítem, tehát máshogy kell kiderítenem.
Hát nem tudom vannak -e gyerekeitek.
Mondd meg neki ha nem mondja el őszintén mi történt köztük akkor fontolóra veszed a válást. Ha tagad mindent akkor mutassa meg a telefonját, facebookját.
Ha nagyon egyxértelmű hogy viszonya van és még kamuzik is dobd ki! tudom hogy nagyon nehéz döntés de midnenki megérdemel egy olyan társat aki őszinte és nem kúr félre...:(
sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!