Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy van-e köztük valami?
A férjem új hobbiba kezdett, konkrétan kígyókat akar tartani. Tagja lett egy facebook csoportnak, ahol megismert egy lányt. Innen kezdődnek a gondok. Ugyanis nem csak a csoportban, hanem privátban is elkezdtek beszélgetni, már telefonról is csetelnek.
A férjem állítja, hogy én ellene vagyok a hobbijának, pedig ez a lány tudna neki segíteni, nagyon szépek az állatai, venne is tőle és szeretné a tenyészetét megnézni. Érdekes módon azóta többször jár el, dolgoznia kell, segíteni szülőknek, havernak, stb. Gondoltam csinálok egy facebook profilt álnéven és belépek ebbe a kígyós csoportba. Ha rákérdezek tagad, és feldühítem, tehát máshogy kell kiderítenem.
Noss..
En elmennek vele a tenyeszetbe,es a talalkozora is had lassam mar en is azt a csajt.. ;)
Ha furcsan viselkedik vagy rakerdez a valaszod: Szivem... itt lesz ez a kigyo ( vagy tobb?!),szeretnem latni hogy megis milyenek,hogy neznek ki,es meg az is lehet hogy szerelmes leszek egybe... talalj valami jo kifogast,es mindenkep menj el te is vele ;) en meg kovetnem is ha errol lenne szo ( nem szep pedig de a hazassagomert mindent) sot,bele is olvasnek abba a levelezesbe... mint mondtam nem szep,de muszaj lenne megtenni hogy biztonsagban erezzem magamat..
Ha még sosem tartott kígyót és gyíkot sem, akkor elég sokat kell tanulnia a kérdésről, simán elképzelhető, hogy a tartásukról tudnak ennyit beszélni. Komolyan mondom. Persze, én is aggódnék, de a helyedben kicsit belefolynék a dologba és kérdezgetném erről-arról(a melléképület kialakításáról,...). Simán lehet, hogy a terráriumokról beszélgettek és egész nap linkeket küldözgettek egymásnak tartáshoz szükséges berendezésekről: lámpákról,... Drága dolgok,meg kell fontolni,hogy miből mit vegyél, hogy alakítsd ki a lakhelyét, legyen-e háttere,..., ...
Nyugodj meg és pörgesd rá magad, hogy ez a kígyó téma érdekeljen.
A tenyésztő közös látogatását én is javaslom, de ott is inkább a kígyók érdekeljenek.
Egyértelműen flörtölnek a kommentekben. És olyanok a lány válaszai, mintha jól ismerné a férjemet, szokásait. Megnéztem az adatlapját, 26 éves.
Az egyik kajás fotónál odaírta a férjem, hogy ő akar ilyet, erre a válasz: " legközelebb ilyet is kapsz <3"
Ugye, már van jogom nagyon idegesnek lenni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!