Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki?
A párom néhány hónapja elég nagy marhaságot csinált. Szerintem flörtölt valakivel, szerinte az illető ittas állapota és egy félre értés sodorta őket ebbe a sztoriba.
Lényeg a lényeg, hogy az illető letaperolta őt és meg akarta csókolni. Ezt nekem el se akarta mondani, de egy véletlen folytán lebukott a sztorival.
Azóta bizalmatlan vagyok és nem tudom hogyan jöhetnék rá, hogy van-e köztük esetleg továbbra is valami. Sajnos a munkahelyen sokat találkoznak.... Van értelme bárminek is?
Megsérült a bizalom.
Ha ezt nem tudod helyreállítani, de fontosnak tartod, hogy a kapcsolatod működjön, akkor megkell beszélned a pároddal hogy mi a problémád.
A bizalomnak helyre kell állnia és megbízható alapra kell újra felépíteni. Mindannyian hibázunk, de tény hogy ha valakinek szokása inni, az bizonyos helyzetekben kevésbé megbízható.
Milyen nemű vagy? végül is mindegy:
szerinte az illető ittas állapota és egy félre értés sodorta őket ebbe a sztoriba.
Ha ezt nő mondta neked, akkor hazudik.
A párom enyhén spicces állapotba jött akkor haza,
Főleg így. Boritékolva lehetsz benne, hogy meg van/volt neki a pasi.
Csak nem akartam hogy könnyen felismerhető legyen a sztorim...
Én nő vagyok, a párom férfi természetesen.
Akkor is.Egy enyhén spicces ember tud nemet mondani az első lépésre is.
Azok szokták ezt a szöveget alkalmazni, akik tartanak a lebukástól, és ezzel akarják palástolni.
Hozzá se tudott volna a csaj érni-ha nem történt volna semmi és nem akart volna semmit.
Nem hiszem, hogy aggódnod kéne a sztori felismerhetőségén, mert többszáz sztori van ami pont ezekkel az elemekkel mahinál.
Hát szerintem te magad is elég bizonytalan vagy a saját képességeidben és az értékességedben, illetve szépségedben.
Fontos hogy ha megcsal téged az nem azért van mert te nem vagy annyira okos/szép/jó, hanem mert vagy nem vagy elég fontos neki, vagy úgyérzi nem kap meg valamit tőled, de kérni gyáva (egyik sem felmentés).
Én is így látom ahogy Te. De amikor mondtam neki, hogy akkor elhagyom emiatt, Ő határozottan állította hogy nem volt semmi és hogy nem is akar a nőtől semmit.
De azóta is motoszkál ez a fejemben, mert napi szinten tudnak találkozni gond nélkül a munkahelyen vagy utána is. Gőzöm sincs mit tegyek. Azt mutatom hogy bízok benne, de valójában minden lépését figyelem, bár nem nyomozgatok (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!