Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi kell ahhoz, hogy adottak legyenek a gyerekvállalás feltételei? Ti mikor vágtatok bele?
Gondolok itt arra, hogy biztos munkahely, félretett pénz stb.
Nálatok mik voltak a szempontok?
majd jönnek akik szerint jöhet bármikor a semmire is
szerintem:
nagyjából biztos munkahely (ugye semmi sem biztos, nőként meg pláne szülés után)
félretett pénz
ha nincs segítség (nagyszülő) akkor arra is pénz
érettség
azért vállalni, mert akarjuk, nem mert szomszédnak van, meg jó buli stb.
nem azért szülni hogy megjavítsunk egy sz.r kapcsolatot
Egyes, a leírtak szerint akkor soha.
ugyanis NINCS betonbiztos munkahely.
olvasás megy.
"nagyjából biztos" az nem betonbiztos.
fuss neki még egyszer hátha.
Ami számomra fontos volt, hogy legyen annyi munkaviszonyom, hogy GYED-et is kapjak.
Illetve, ami számomra szerencsére mindig adott volt, hogy tudjam hova hazavinni, ami lehet akár albérlet is, csak tudjam hova tenni azt a gyereket.
Nálunk olyan 1,5 éve jött el ez az idő. Stabil munkahely mindkettőnknek, van félretett pénzünk (bár én ezt kevésbé tartom fontosnak, mondjuk tény, mindkettőnknek magasabb fizetése van, mint az átlagnak, így azért könnyebb ugrálni), saját lakásunk mindig is volt, mert én nagymamám után az örökségemből tizenévesen vettem egyet, amint épp most cseréltünk le egy nagyobbra. Illetve ami még számomra fontos, de ez tényleg csak egyéni vélemény, hogy legyünk házasok.
Hát mi másfél éve próbálkozunk, talán ez lesz a mi hónapunk. Ha lehet drukkoljatok ti is :D
Nagyjából biztos sincs. Bárhonnan bármikor kirakhatnak.
Félretett pénze sincs mindenkinek.
Ha az ideális időpontra várna mindenki, már kihalt volna az emberiség.
Úgyhogy kedves egyes, a te tanacsod alapján Magyarország 100 éven belül kihalna.
akkor szüljél nyugodtan a semmire, aztán gyere sírni, hogy milyen segííííílyt ad állambácsi.
az az én véleményem, a tied más, de látom nem tartod tiszteletben, mert ennyire nem vagy értelmes.
köszönjük a kommentedet, kár volt a billentyűzetet csapkodnod habzó szájjal, inkább menjél akkor szülni!
A mai világban semmi sem biztos, érezhetjük annak, de nem az. Mindenképp a munkaviszony, mert nem mindegy, hogy GYED vagy GYES. A félretett pénz is szerintem jó, ha van, nálunk alapvető volt a fogadott orvos, abból ment, mint minden más, a félretett pénzünk alapja a kapott nászajándék volt, amire minden hónapban tettünk valamennyit.
Olvastam már olyat, hogy havi szinten 2-3 gyerekre+2 felnőttre elég szokott lenni a havi 50-60e kosztpénz, őket csondálom, nem tudnám kihozni.
Ha mindent sorra veszünk, gyakorlatilag soha "nem lenne alkalmas", mert mint Murphy törvénye: minden egyszerre romlik, gyógyszerek, nagyobb kiadások bármikor jöhetnek, ezzel számolni kell, és nem arra apellálni, hogy majd lesz valahogy, mert valóban, lehet úgy is, hogy hó közepéig habzsi-dőzsi, hó végén zsíros kenyér, csak ugye a gyerek sínyli meg. Ha azt nézem, hogy ma hány gyerek jön mélyszegénységből és hányan nem kapnak otthon enni, csak ha futja, elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!