Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelkezik valaki az alábbi szemlélettel, enyhén feminin, modern életfelfogással?
Nem szeretnék házasságot, egyszerűen felesleges hűhónak, pénzkidobásnak tartom, mivel azt a pénzt be lehetne másba is fektetni. (közös szórakozás, utazás, házfelújítás etc.) Valahogy mindenki "kötelezőnek" tartja a gyerekvállalás előtt. Megnőtt bennem az igény a majdani babához, de úgy vélem, a házasság és a gyerkőc teljesen más lapra tartozik. Szerintetek miért éri meg a házasság? Mivel ad többet a hétköznapokban, mint az élettársi kapcsolat?
A második téma az otthoni szerepek elosztása. Ahová fordulok, mindenhol a nő végzi a háztartás, gyereknevelés szinte egészét. Miért képtelen a férfiak döntő többsége ebben részt vállalni, a nők pedig előásni az önbecsülésüket? Mondjuk úgy fele-fele arányban. Ha már egyszer a sok alfahím úgy szereti hangoztatni, hogy milyen erős meg férfias...lehet bizonyítani a ház körüli helytállásban.
Szerencsére úgy érzem, én minden téren megtaláltam a páromat, aki egyenlő félként kezel, nem pedig háztartási gépként. Írhatnának olyanok is, akik a konzervatív irány felé húznak: miért így csinálják, mennyire leterhelő ez számukra stb.
Ez mennyire ironikus. Hogy a társadalom felé kimutatom. Hát basszus, engem nem érdekel a társadalom, meg hogy mit gondol. Hisz nézzétek meg, más véleményen vagyok, és lepontoztok. Ti vagytok a társadalom. Akkor még nekem kellene akarnom, hogy ti elismerjétek az életemet, mikor egy egyszerű véleménykülönbözés miatt is agyfa.szt kaptok?
Engem nem zavar, ha Horváth Hanna azt mondja, neki lépcsők vannak, meg a házasság egy újabb fok. NEKI. Én elismerem a kapcsolatát. De azt is ismerje el, hogy vannak olyan emberek, akiknek mindez NEM számít. Nem félelem az elköteleződéstől, meg a fene tudja, mit írnak a Kiskegyedben. Egyszerűen le van szarva a világ. Miért olyan nehéz elhinni, hogy van olyan ember, akinek ettől nem lesz több egy kapcsolat? Komolyan kérdezem, mert nem értem. Miért kell ennyire bizonygatni, hogy a másik biztos nem szeret/fél/szégyell/egyéb, ha nem úgy látják a világot, mint mi?
"Nem szeretnék házasságot, egyszerűen felesleges hűhónak, pénzkidobásnak tartom,"
10 E Ft most a házasságkötés illetéke, és kb. 20 percig tart az egész, de nem muszáj kérni beszédet az anyakönyvvezetőtől, elég csak aláírni is.
Bejelentkezni 30 nappal korábban kell a törvény szerint.
"A második téma az otthoni szerepek elosztása. Ahová fordulok, mindenhol a nő végzi a háztartás, gyereknevelés szinte egészét. Miért képtelen a férfiak döntő többsége ebben részt vállalni"
Mert nem éltek egyedül, nem tanulták meg az önellátást.
Önállóan élt férfival ilyen gond nincs.
Ne házasodj/költözz össze olyan férfival, aki nem élt egyedül legalább 5 évig!:)
#12: "Valószínűleg rossz körökben mozogsz, hozzád képest túl ódivatúak az ismerőseid. "
- - - - - - -
"Nem, ez teljesen átlagos felosztásnak számít ma Magyarországon."
Ne ellenkezz úgy, mintha én mást mondtam volna. Azért mozog rossz körökben, ha a magyar átlagnak megfelelő emberekkel barátkozik.
A magyar átlag végtelenül primitív sötét középkori-balkáni véglény. Sosem barátkoznék a magyar átlagot megtestesítő emberekkel.
10: Mi közöd hozzá, hogy nekem mennyi pénz az elég? Ha nekem elég, és fenntartom vele magamat, és nem kérek tőled, akkor csak én döntök róla, hogy jössz ahhoz, hogy beleszólj, meg hogy mit csináljak meg neked!:) Amig te nem csinálsz meg nekem semmit, addig mér csinálnék én neked bármit? Mondjuk ne is kell, mert mindent megcsinálok magamnak.
Erre te is képes kéne legyél, különben egyetlen épkézláb nőt se fogsz érdekelni.
10-es undorító vagy nagyon!
"Majd ha nőként annyit keresel, mint én férfiként, na akkor majd beszélhetünk az emancipuncipáciádról"
A stílusod, a felfogásod, magát valamire is becsülő értelmes nő soha nem állna szóba veled! Hiába ugrálsz itt hogy te mennyit keresel, jobb ha tisztában vagy vele, sajnos az a helyzet,ha egy nő és egy férfi ugyanazt a munkát végzi, a nő mindig kevesebb fizetést kap. Az előrelépésaknél is a férfiakat preferálják inkább, mivel hogy a nőnek ha gyereke van, nem kell a munkáltatőnak, nemhogy még előre lépésre számíthatna. Csak azt felejti el sok munkáltató, meg sok pasi, ha a nők nem szülnének, akkor ők sem lennének. Vagy őket tényleg a gólya hozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!