Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom ne haragudjon?
Ha van egy házaspár, ahol mondjuk a férfi egy 50 kilós, 160 centis informatikus, az asszony meg egy 100 kilós színizom súlyemelő, és mondjuk az asszony anyukája lenne szidva, szerintetek rendben lenne, hogy a nő akkora pofont ad, hogy a másik összeesik? Mert szerintem nem. És nem mondanám, hogy a nyeszlett faszi tudja, hol a helye, és mikor kell kussolni, mert a nő helyben hagyja.
Vagy képzeljétek el ugyanezt meleg/leszbikus párokkal, ahol az egyik sokkal erősebb. Vagy pl. ha megüt a hároméves gyereked teljes erejével, és visszaütöd a saját teljes erőddel.
(Azért torzítok, hogy megértsük.)
NEM AZT MONDOM, hogy a gyengébb üthet, csupán a tényekre világítok rá. A férfiak értik azt, nem? Aki erősebb, az nagyobbat üt. A gyengének nagyobb büntetés, ha az erősebb megüti, mint fordítva.
Nem tudom, hogy te mit tegyél kérdező.
Én mindenesetre bocsánatot kérnék tőle, biztosítanám hogy nem gondoltam komolyan, aztán másnap beadnám a válást.
Aki egyszer megüt, az megüt majd másodszor meg sokadszor is. Lehet hogy nem holnap, lehet csak 5 vagy 10 év múlva, de köszi azt én nem várom meg.
Bármiféle erőszak elítélendő, ha nő követi el, ha férfi. Annyira kár ezen lovagolni, meg ujjal mutogatni a másikra.
Azért én kíváncsi lennék, mi volt az a "nem szép beszéd", amiért a pofont kapta a kérdező.
Meg arra is, hogy hogyan került szóba az anyós. Nem mindegy, hogy ő volt a probléma alanya, vagy a kérdező egyszerűen csak dühös volt a férjére és elmondta mindennek az anyját, hogy tőle örökölte a természetét, ő nevelte ilyenné stb.
"A párom csendes ember"
Már órák óta szidom az anyját, de csak nem akar pofon vágni, hogy végre be tudjam adni a válópert...
Legközelebb majd jobban megnézem, hogy kihez is megyek feleségül, mert egy ilyen tutyi-mutyitól még ez sem várható el, hogy megüssön!
Azért ne felejtsül el, hogy nem tudjuk, mit mondott a kérdező.
Nem mindegy, hogy miért kapta a pofont.
"az anyád nem tud jól főzni, és ritkán takarít. Állandóan beleszól mindenbe."
vagy
"Az a büdös rib** kur** anyád, hogy szakadt volna az öreganyád pi***jába a feje, mikor megszületett, dögöljön meg!"
De igen, 37-es, teljesen mindegy.
Akármilyen trágár volt is a feleség, SZAVAKKAL tette, ha a párja is elmondja minden büdös k.urvának, az teljesen jogos lett volna.
De egy ember, aki agresszióval oldja meg a váratlan helyzeteket, nem az álmok élettársa (és tökmindegy, hogy a most párját ütötte meg, ugyanis a párja felnőtt ember, nem a gyerek, NINCS joga nevelni).
Legközelebb mi lesz? Odaég a hús, durr, egy pofon? Elmarad a meccsközvetítés, így hát férj ráér, durr, még egy pofon?
Aki nem fizikai támadásra ütéssel reagál, az agresszív természetű ember, és igen, esélyes, hogy máskor is így fog reagálni.
#38 Buta vagy.
Nem is vitatkozom veled, mert annyira buta vagy, hogy fel sem fogod a dolog lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!