Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne haragudjon rám a párom?
Vasárnap este elég későn feküdtünk le, éjfél körül, és én még félálomban elkezdtem volna vele beszélgetni. Állítólag valamennyit beszéltem is, nem hagytam aludni. Ez csak azért baj, mert tegnap háromkor kelt, utazott külföldre dolgozni. Ez úgy néz ki, hogy háromkor kel, fél négyre jön a minibusz, fél hétkor indul a gépe, és kilenckor kezd a munkahelyén. Valahogy kibírta, este hatig dolgozott, aztán amikor beért a hotelbe, elkezdtünk skype-olni, és megint majdnem éjfél volt, mire letettem. Sajnos nem tűnt föl, hogy többször is mondta, hogy egyébként fáradt.
Ma reggel írt, hogy nagyon kivan, mert megint nem tudta kialudni magát. És azt tudom, mennyire borzasztó, ha az ember hosszútávon kialvatlan.
Arra gondoltam, hogy ma nem hívom fel, de nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet. Hibásnak érzem magam, mert miattam nem aludt szegény, mert én meg betegen fekszem itthon és tudja, hogy borzasztóan megvisel, hogy senkivel nem tudok váltani egy szót sem. Én meg visszaéltem vele és órákig csak beszéltem. Mivel lehetne egy kicsit kiengesztelni őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!