Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom ne haragudjon?
Jól értem, megütött, és még te akarod kiengesztelni? Nem vagy észnél... Tökmindegy mint mondtál, SZÓBAN hangzott el, az lett volna teljesen jogos, ha ő is SZÓBAN viszont sérteget.
Nem is kell elfelejteni, ez nálam válóok lenne.
Azért azt is jó lenne tudni, hogy mi volt az a nem szép beszéd anyukáról és mi okod volt rá? Mert azért nem mindegy, hogy egy angyali nénikét illettél a legmocskosabb szavakkal, vagy valamin joggal húztad fel magad és őszintén elmondtad a véleményed.
Mindenesetre a verést erősebb szóváltás miatt sem tartom elfogadhatónak.
Nálunk is volt, hogy a vita hevében elhangzott egy-két nem túl kedves megjegyzés is, mégsem azzal oldottuk meg a vitát, hogy az egyikünk levert volna akkorát a másiknak, hogy elesik.
Mind a ketten kérjenek bocsánatot egymástól, és tanuljanak az esetből.
A pofon nem vitaeszköz, de a másik édesanyjának sértegetése sem. Nekem ugyanazon a szinten van mindkét eszköz.
Szerintem szóval sokkal nagyobb fájdalmat lehet okozni, mint tettekkel.
Nem véletlen, hogy az erőszak fogalom alatt nem csak a fizikai erőszakot értik, hanem a lelki terrort is.
A Kérdező semmivel sem különb a férjénél. És a Kérdező provokálta a férjét. Ki tudja miket mondhatott az anyjáról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!