Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom ne haragudjon?
#20, sajnálom ha otthon azt láttad, hogy asszonyt verni rendjénvaló, vagy elfogadható dolog... tényleg. De van egy jó hírem: NEM AZ.
Ha ezt megérted, akkor ha a nő vagy, többé nem fognak megverni. Ha hapsi vagy, akkor egy lépéssel előbbre leszel abban a gyötrelmes folyamatban, hogy ember, és férfi legyél.
Ha nem érted meg, reménytelen vagy.
Nem véletlenül vagy 41%-os, ennyire hasznos, amit írsz :)
Legyen 2 Xanax, és egy kis vodka is :D
Azért megnézném a pofont helytelenítők nem vágnák-e ösztönből pofán azt, aki mondjuk lek*rvázná az anyukájukat.
Ez lehetett egy ösztönös reakció. Van az a szöveg, amit hallva nekem is bizsereg a tenyerem. És lehet olyan idegállapotban az ember, hogy nem tűr a végtelenségig, és olyat tesz, amit megbán. Attól még nem jelenti azt, hogy agresszív állat.
Érdekes, ha férfi szidta volna anyóst, feleség lekever egyet, abban nincs semmi, mert ő nő, ő megteheti. Pedig nyilván a kérdező sem szenvedett 8 napon túli sérüléseket...
Az én férjem tudom, hogy sosem ütne meg, de ha ocsmány módon beszélnék az anyjáról, jogosnak tartanám a pofont. Kérdező, tartsd te is annak!
"szeretnél e egy olyan emberrel együtt maradni, aki pofonokkal oldja meg a problémáit"
Megint a tipikus női torzítás. Hol volt arról szó, hogy valaha is pofozta volna meg a kérdezőt? Épp azt írja, hogy csendes ember.
Olyan szánalmasak az ilyen női vélemények... Mindig a kettős mérce. A nő azt tehet, amit akar, mert bibibi, őt nem üthetik meg. Lényegében arcon is köpdösheti a férfit, szidhatja az anyját, a férfi még csúnyán sem nézhet, mert agresszív állat.
Legundorítóbb példa erre, amit ezen az oldalon tapasztaltam, mikor egy férfi feltett egy kérdést. Arról szólt, hogy válni akar a neje, sőt feljelentéssel fenyegeti, mert egyszer megpofozta. Merthogy az idegbeteg felesége a egyszer csak földre lökte és rugdosni kezdte a 3-4 éves kisfiukat, ő pedig erre elkapta a nőt és felpofozta, hogy észhez térjen.
Ott is a nők nekiestek a pasinak, hogy milyen gerinctelen, mert megütött egy nőt. Mert így meg úgy...
Bezzeg az ilyen nők kikaparnák a szemét még az óvónéninek is, mert a gyerekük fenekére ütött, de az apa ne védje meg a saját gyerekét.
Ugyanígy ez esetben: a férfi nem állhat ki az anyjáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!