Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt velem hasonlóan érzö feleségek?
Mióta szültem itthon vagyok a két gyerekkel a pici 5 hónapos. Úgy érzem nem vagyok egyenlö értékü a férjemmel mert úgymond "eltart" mindent ö fizet, minden az ö nevére jön. Nekem semmim nincs ami ne töle lenne. Az orromhoz is dörgöli néha ezt és kezdem az önbizalmam elveszteni. Kaptam töle egy ipad-et és tegnap valamiért használta.. Rászóltam hogy dugja már a töltöre mert soincs feltöltve mikor használnám... Erre rávágta hogy itt semmi nem az enyém! Minden az ö tulajdona! Nagyon rosszul esett :( éjt nappallá téve teszem a dolgom, rendes a ház a gyerekek ellátva a vacsorája az asztalon mikor hazajön..
Volt nekem is karrierem de feladtam a család miatt, most meg úgy érzem semmit sem érek :( Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én is itthon vagyok a gyerekkel.Gyest kapok.Nem élünk nagylábon.A párom soha de soha nem mondana ilyet,hogy ő tart el!Ez most az az időszak,hogy itthon kell lennem a gyerekkel.Vissza mehetnék dolgozni,de nem teszem mert minden időt ki akarok használni vele!Ezt a párom tiszteletbe tartja,és soha nem kiabálná rám,hogy húzzak vissza dolgozni!
Elhiszem,hogy rosszul esik neked!Ne hagyd hogy így beszéljen veled!Hát mi ő?vagy mi a francot képzel magáról?Az ő gyermekeit neveled!....ááá nem is értem az ilyet!
Na ez tuti kamu kérdés, ekkora hülye nő a világon nincs.
Volt karrierje akkor miért nincs semmije?
OFF: 9-es: Jajj majdnem lefordultam a szekrol olyan jot rohogtem :DDDDDDDDDD
ON:
azt csinalnam mint a 9-.es... fogja meg a seprut,sza.os pelust,torolje fel a hanyast a padlorol,a kaja maradekot,mindent... meglatjuk hogy mi az ove... az anyja az ove az...
En is kaptam egy tabletet a férjemtől, és ha lemerl, akkor az övét használom:)
Bakker, ha ilyet mondana a férjem, akkor felkerekednék pár órára, és otthagynám a nyakán a 2 gyereket.
A férjem zokogva kérne tőlem bocsánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!