Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnal ha kiderulne hogy a ferjednek van egy harom eves fia?
Hát, ehhez akkor sem volt joga, hogy megfossza a gyerekét az apjától, az apai szeretettől, gondoskodástól! A férjeddel szemben pedig egyenesen aljas húzás volt, hogy őt is megfosztotta mindettől, de most, hogy bajban van, most megtalálta. De nem lehet mint tenni, ha övé a kicsi, akkor gondoskodni kell róla megfelelően, és szeretni őt.
Te is nehéz helyzetben vagy, egyértelmű.
"Nem ismertek egymast 3 evvel ezelott. De ez miert baj ha valaki nem var tobb evet a hazassaggal?"
Egy szóval nem írtam, hogy baj lenne...
puszta érdeklődés volt, hogy vajon melletted k..úrt-e félre, mert akkor máshogyan gondolnám, vagy téged még nem is ismert, mert akkor megint csak más az ember reakciója!
Mondjuk azt nem írta a kérdező, hogy mióta házasok.
Mi a férjemmel, még nem voltunk 3 éve együtt amikor összeházasodtunk. Szóval a házasságunk első hónapjaiban simán előállhatott volna az a szituáció, hogy 3 éves a gyereke.
Az én esetemben ez kizárt lenne. Ha nem, akkor az azt jelenti hogy a férjem hatalmasat hazudott volna nekem arról, mikor is vesztette el a szüzességét.
Amúgy az a lényeg hogy együtt voltunk e már akkor amikor az a gyerek megfogant. Ha nem, akkor támogatnám a férjem, hogy láthatást kérjen és gyerektartást fizessen. Lehessen velünk is a gyerek ha ő az apja, és én is szeretném megismerni a kicsit, hogy velünk is legyen stb. De mindenképp az a legelső, hogy apasági tesztet csináltatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!