Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnal ha kiderulne hogy a ferjednek van egy harom eves fia?
Biztos, hogy övé a kisgyerek? Azért én a helyében ragaszkodnék az apasági vizsgálathoz, mert nem most kellett volna felbukkanni egy 3 éves gyerekkel. Persze a kicsi semmiről nem tehet, ha a férjed az apuka, akkor támogatni kell őt, megismerni, és minél több időt vele tölteni.
Azért szép egy nőszemély kehet, akinek a gyereke 3 éves korában jut eszébe, hogy ki lehet az apa! Az eszébe sem jutott még biztos, hogy az apának, és a gyereknek is vannak jogai, joguk lett volna eddig is ismerni egymást, kapcsolatot tartani.
Hogy derült ez ki? Egyszer csak beállított a nő hozzátok?
A férjemre bíznám, hogy akar-e vele kapcsolatot tartani, támogatni a kicsit. Ha igen, elfogadnám.
Nyilván nem örülnék, de ez nem olyasmi, ami miatt fel kell rúgni egy házasságot.
Ha akkor fogant a kisfiú amikor még nem voltunk együtt támogatnám és törekednék arra - feltéve ha az édesanya partner benne, - hogy minél jobb apa-fia kapcsolat alakuljon ki köztük. Igyekeznék én is minél jobb kapcsolatot kialakítani a gyerekkel.
Ha már akkor fogant volna amikor együtt voltunk, nem tudom mit csinálnék. Most úgy gondolom, hogy megpróbálnám megoldani, de ha ott lennék a szituációban, lehet nem a megoldáson gondolkodnék.
tehát most 3 éves a gyerek!
Ti 3 évvel és 9 hónappal ezelőtt még nem is ismertétek egymást? Vagy már akkor együtt voltatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!