Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szules utani plusz kilok lehetnek az okai a hazassag megromlassank?
Tervezett es nagyon vart baba volt a mienk. Mivel megtehettem ezer a terhesseg 12. hetetol nem dolgoztam. Osszesen a 9 honap alatt 18 kilot hiztam. Most 10 honapos a kicsi es nekem sikerult 5 kilot fogynom, de meg igy is 13kg plusz van rajtam. 167cm vagyok 56-58kg voltam szules elott es most 70-72 kg.
A ferjem sokszor, szinte mindennap (mostanaban) mondja, hogy menjek tornazni (a haz alatt van egy konditerem) .
Nem erti meg, hogy en probalok lefogyni es figyelni mit eszek de a pici es a haztartas mellett nehez.
Engem egyre jobban zavar a piszkalodasa. Mar nem is akarok ez miatt vele lenni mert folyton arra gondolok, hogy kovernek taty
Kérdező, korábban írtam a jógát. Nem kell ugrabugrálni.
De lesüt az írásodból, hogy eszed ágában sincs megmozdulni a dolog érdekében. Te most kismama vagy, amit annyit tesz, hogy jogodban áll tespedni, és ezt a férjed tűrje el.
Szedd össze magad! Nemcsak anya vagy, hanem feleség és nő is! Addig kapd össze magad, amíg a férjed nem néz más husi után. Nyílván szeretni csak téged fog, de vannak testi szükségletei is, amihez te kiábrándító vagy.
10 hónap telt el már!!!
akkor nem 18kg-híztál
hanem 18+gyerek+víz+(bocsi)ami még kijött akkor
van az 23-25 kg is...
"akkor nem 18kg-híztál
hanem 18+gyerek+víz+(bocsi)ami még kijött akkor
van az 23-25 kg is..."
A gyerek, a magzatvíz, "meg ami még kijön", az nem hízás. Az a természetes súlygyarapodás. Hízás a felesleg.
Lehetnek, de akkor nem szeret igazán.
Alapból itt nem azzal van baj, hogy szeretné, ha fogynál - érthető, csinosabb lennél, stb. neked is jót tenne. -, hanem azzal, hogy piszkál miatta.
Segít neked ebben valamit? Pl. menj csak tornázni szívem, addig elleszek a babával, vagy csak küld, de egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, hogy el is tudj menni?
Jó, most olvasom, hogy konditerem... nem tudom, én be nem teszem oda a lábam, inkább kidzsalok a Szigetre, vagy elmegyek úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!