Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tényleg házisárkány voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg házisárkány voltam?

Figyelt kérdés

A férjem pénteken a munkahelyén maradt egy kollégájuk búcsúztatójára, egy kis partira. Mielőtt elment, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy este kilencnél tovább marad, annyira nincs kedve. Azt mondtam, hogy rendben, majd jön, amikor szeretne, érezze jól magát.

Éjfél után még semmi hír felőle, pedig általában meg szokta mondani, hogy mikor jön haza. Rátelefonáltam, ekkor azt mondta, hogy egy kicsit ivott, és kezd becsiccsenteni, de hamarosan jön. Jó, mondtam. Hajnali egykor küldött egy sms-t, hogy fél óra múlva elindul (15 percre lakunk a munkahelyétől biciklivel). Fél háromkor még semmi, megint felhívtam. Ekkor közölte, hogy mindjárt jön, csak közben meggondolta magát, és volt még kedve maradni. Na ekkor elvesztettem a türelmem, és bizony kiabáltam vele, hogy induljon hazafelé MOST. Kb félóra múlva ért haza, és olyan állapotban, ahogy még sosem láttam. Nem volt teljesen részeg, de ez már sok volt így is.

Aztán azt mondta, hogy minek mondtam azt, hogy bármeddig maradhat, ha nem így gondoltam. Oké, hogy ezt mondtam, de akkor mondjuk 3 nap múlva jön haza, azt is jó képpel kellett volna fogadnom? Megmondtam neki, hogy bármeddig maradhat, de szóljon, hogy mi van, kb meddig marad, nem lett volna gond. Ha megírja smsben, hogy hajnali három előtt nem jön haza, akkor nem aggódok, nem várom vacsorával. Így viszont dühös lettem, hogy máskor képes szólni, legalább egy smst küldött volna, hogy mikorra várjam, vagy ne várjam.

Bennem egy kicsit megtört valami, én nem láttam a férjem sosem részegnek, zilált volt a haja is, és egész éjszaka alkoholszagban úszott a háló.

Másnap bocsánatot kért, és azt mondta, hogy "dehát azt mondtad, hogy bármeddig maradhatok". Nekem ez nem azt jelenti, hogy akár hajnali háromig is váratom a házastársam, és még csak egy smst se küldök neki. Vagy tévedek?

2014. szept. 21. 20:21
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Mi meg szoktuk mondani egymásnak, hogy meddig maradunk ki, 19-es.
2014. szept. 21. 20:57
 22/38 anonim ***** válasza:
58%
Ezt a kérdést minek írtad ki egyébként? Láthatóan csak a saját igazadat véded, meg sem látod mások érvekkel teli válaszait. Bármit mondunk, annyit hallasz, hogy nekem van igazam.
2014. szept. 21. 21:00
 23/38 anonim ***** válasza:
57%

'Valamiért az az érzésem, hogy a 16-os nem házas, csak úgy képzeli a házasságot, ahogy leírta.'

Valamiért úgy érzem, hogy te olyan férfihoz mentél hozzá, aki nem képes kinyitni a pofáját és figyelembe venni téged, és az évek során elfogadtad, hogy neked ennél jobb nem jár.

El kell keserítselek, nem minden házasság ilyen, vannak jó házasságok is a világon, ahol a felek gondolnak egymásra...

2014. szept. 21. 21:01
 24/38 anonim ***** válasza:
64%

Nekem az a furcsa, hogyha én elmegyek valahová, sokszor én magam sem tudok, meddig maradok ott. Mondjuk egy mozinál, vacsoránál kiszámítható; de egy bulinál? Ha szar, hamar lelépek, ha meg jó, maradok hajnalig. Nem lehet mindig előre tudni.

Miért kellett hazarendelni? Mondta, hogy becsiccsentett, jól érzi magát, miért nem maradhatott? Hogy neked legyen igazad?

2014. szept. 21. 21:02
 25/38 anonim ***** válasza:
85%
Igen mi is megszoktuk mondani, es tartjuk is hozza magunkat. De egy buli azert mas kategoria, mivel mig nem vagy ott nem tudod megmondani, hogy jol erzed magad vagy sem, barmikor lehet egy hosszab beszelgetes, atmegyunk egy masik helyre stb.
2014. szept. 21. 21:05
 26/38 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, valójában nem aggódtál azért, hogy meghalt-e szerintem. Te csak egy ilyen ember vagy egyszerűen, de ez nem baj, vagyis nem lenne baj, ha a férjed szeretne egy irányításmániás nő mellett élni. Láthatóan ez sajna nincs így.

Te azt írod, hogy mondjuk 3 nap múlva jön haza...az nem egyenlő azzal, hogy hajnal 3-kor, de a te fejedben mégis összekeveredett a kettő, szóval te este 9-re vártad. Máskor ne várd vacsival, ha szórakozni megy, és tudj visszaaludni, legyél kicsit felnőtt!

Mindenki azt tehet meg, amit csak akar, max. van következménye, te üvölthettél vele, mintha a gyereked lenne, ő meg még óvodásként szégyellje is el magát, igaz?:)

2014. szept. 21. 21:06
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is nagyon tulreagaltad.Nem mondanek ilyet soha a ferjemnek, hogy hazafele, de most!!es olyat se, hogy ne jojjon haza tobbet, ahogy az egyik valaszolo tanacsolta.Elvegre nem taknyos kolyok, hanem felnott ferfi, en pedig a felesege vagyok, nem az anyja.Nem azt mondom, hogy minden heten ketszer jarjon bulizni, de neha igenis megengedheti maganak, hogy kirugjon a hambol.En orultem volna, hogy jolerzi magat, es biztos nem hivogattam volna.
2014. szept. 21. 21:25
 28/38 anonim ***** válasza:
71%

"Bennem egy kicsit megtört valami, én nem láttam a férjem sosem részegnek, zilált volt a haja is, és egész éjszaka alkoholszagban úszott a háló. "

Ettol megtort benned valami??Az eletben ennel sokkal durvabb dolgok is vannak...nem lehetsz valami tokos csaj.

2014. szept. 21. 21:28
 29/38 anonim ***** válasza:
70%

Na, akkor le leszek pontozva, mert én is házisárkánykodom sokszor, ha ezt ennek veszik.

Nálunk is ebből szoktak viták lenni. Nem az a baj, ha reggelig marad, de akkor szóljon. Nálunk is volt olyan, hogy azt mondta, 11-re itthon lesz. Éjfél-fél 1kor még semmi. Felhívom, kb. 3szor hívom, mire felveszi az egyik kollégája... F..sza. Nálunk volt egyszer, hogy rendőrök hozták haza, mert segíteni akart egy fickónak, akire azt hitte, hogy rosszul van, erre majdnem összeverte a koldusmaffia, vagy mi, mert azt hitték, hogy el akarta venni a koldus pénzét, szerencséje volt, hogy a mentős diszpécser meghallotta, és kiküldte a járőrt. Igen, izgulok, ha nem jön haza, mikor mondja. Sosem határozom meg, hogy mikorra jöjjön, bár, ha dolgozni kell másnap, azért szoktam mondani, hogy ésszel. De ő dönti el, mikor jön. De amikor fél 10-kor azt mondja, hogy indul, 40 perc alatt haza kellene érnie, és még éjfélkor semmi, akkor igen, izgulok.

Ha azt mondja, hogy 3 körül ér haza, 3-ig nyugodt vagyok, el is tudok aludni, de valahogy mindig felébredek, ha nem jön haza, nincs meg az az érzés, hogy hazaér és magamtól felkelek. És igen, ha azt mondja, hogy 10-re jön, amit Ő ígér, akkor legalább annyi legyen már, hogy hülye gyerek, később megyek. És igen, mivel veszélyes környékre járnak bulizni / dolgozni, szeretem, ha 3-4 óránként azért hazaszól, hogy jól van, nincs semmi baj.

Kérdésedre a válasz, házisárkány voltál, de én is, és megértem. Nálam is az van, hogy ha azt mondja, hogy reggel jön, akkor nem izgulok reggelig. De ha már azt mondja, hogy elindult, és még sehol nincs 2 óra múlva sem, igen, én is ki szoktam akadni. Bár sokat fejlődtünk (én is) az elmúlt években.

2014. szept. 21. 21:56
 30/38 anonim ***** válasza:
81%

Itt azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a kérdezőnél és a párjánál megszokott, hogy elmondják egymásnak, ki meddig marad. Itt most nem csak arról van szó, hogy bármeddig marad a párja, hanem arról, hogy eltért attól, ami eddig náluk jól működött. Ha bármeddig maradhat, maradjon persze, de akkor írja meg, hogy reggelig, eddig-addig, vagy ne írja azt, hogy ekkor indulok, és még nincs otthon. A másik azért izgul szerintem.

Kicsit más: Az egyik ismerősömnek a lánya (felnőtt, nagykorú, elmúlt 18, csak mielőtt azt mondjátok, hogy egy gyerekről beszélünk) elment szórakozni. Mindig, minden esetben elmondta, hogy mikorra várható. Ha késett, hazaszólt. Nem volt behatározva, de mindig ő mondta, hogy meddig marad, de szólt, ha változik a program. Egyszer nem szólt, az édesanyja tudta, hogy baj van, mert nem ért haza, nem is szólt. Igaza lett, sajnos elütötték a lányát, kórházba került, szerencsére felépült.

Szerintem fontos, hogy ha elmegy a másik, legyen az a lányod, szülőd, tesód, párod bárhova, legalább nagyjából tudd, hogy mikorra várhatod. Nyilván nem kell mondjuk pontban 10-kor hívni, de azért szerintem egy sms vagy hívás nem megerőltető senkinek, főleg, ha náluk ez eddig bevett szokás volt.

2014. szept. 21. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!