Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tényleg házisárkány voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg házisárkány voltam?

Figyelt kérdés

A férjem pénteken a munkahelyén maradt egy kollégájuk búcsúztatójára, egy kis partira. Mielőtt elment, azt mondta, hogy nem hiszi, hogy este kilencnél tovább marad, annyira nincs kedve. Azt mondtam, hogy rendben, majd jön, amikor szeretne, érezze jól magát.

Éjfél után még semmi hír felőle, pedig általában meg szokta mondani, hogy mikor jön haza. Rátelefonáltam, ekkor azt mondta, hogy egy kicsit ivott, és kezd becsiccsenteni, de hamarosan jön. Jó, mondtam. Hajnali egykor küldött egy sms-t, hogy fél óra múlva elindul (15 percre lakunk a munkahelyétől biciklivel). Fél háromkor még semmi, megint felhívtam. Ekkor közölte, hogy mindjárt jön, csak közben meggondolta magát, és volt még kedve maradni. Na ekkor elvesztettem a türelmem, és bizony kiabáltam vele, hogy induljon hazafelé MOST. Kb félóra múlva ért haza, és olyan állapotban, ahogy még sosem láttam. Nem volt teljesen részeg, de ez már sok volt így is.

Aztán azt mondta, hogy minek mondtam azt, hogy bármeddig maradhat, ha nem így gondoltam. Oké, hogy ezt mondtam, de akkor mondjuk 3 nap múlva jön haza, azt is jó képpel kellett volna fogadnom? Megmondtam neki, hogy bármeddig maradhat, de szóljon, hogy mi van, kb meddig marad, nem lett volna gond. Ha megírja smsben, hogy hajnali három előtt nem jön haza, akkor nem aggódok, nem várom vacsorával. Így viszont dühös lettem, hogy máskor képes szólni, legalább egy smst küldött volna, hogy mikorra várjam, vagy ne várjam.

Bennem egy kicsit megtört valami, én nem láttam a férjem sosem részegnek, zilált volt a haja is, és egész éjszaka alkoholszagban úszott a háló.

Másnap bocsánatot kért, és azt mondta, hogy "dehát azt mondtad, hogy bármeddig maradhatok". Nekem ez nem azt jelenti, hogy akár hajnali háromig is váratom a házastársam, és még csak egy smst se küldök neki. Vagy tévedek?

2014. szept. 21. 20:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
38%

Igen az voltal.

Nekem mar a hivogatasod se tetszett volna, ha megbeszeljuk, hogy barmeddig maradok.

Viszont ha Te mennel el ilyen bulira, ilyen feltetelekkel, bizti nem hivnalak fel egyszersem.

2014. szept. 21. 20:38
 12/38 anonim ***** válasza:
60%
Hu a sarkanyok pontoznak lefele rendesen. Nem hiaba van ennyi valas....
2014. szept. 21. 20:41
 13/38 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam, a "bármeddig maradhatsz" azt jelenti, hogy természetesen maradhat akár hajnali háromig, de szóljon, hogy meddig fog maradni. Ez is túl sok kérés?
2014. szept. 21. 20:41
 14/38 anonim ***** válasza:
58%

Ha barmeddig maradhatok az azt jelenti, hogy mig jol erzem magam maradok, es pont.

Ha elore megmondom mikor erek haza, akkor nem barmeddig maradhatok, hanem fix ideig.

2014. szept. 21. 20:43
 15/38 anonim ***** válasza:
79%
"majd jön, amikor szeretne, érezze jól magát. " itt felhatalmaztad kvázi, hogy nyugodtan maradjon bármeddig, nem várod haza időre:)
2014. szept. 21. 20:47
 16/38 anonim ***** válasza:
49%

Házisárkány voltál, de jogosan :)

Mondjuk én a helyedben nem azt mondtam volna neki, hogy induljon haza MOST, hanem hogy akkor haza se jöjjön, ha lehet...

Semmi gond, ha sokáig szeretne maradni, de hogyha közli, hogy 9-re hazajön, akkor igenis szóljon, hogy késik, mert a másik nyilván akkor még tervez valamit az estére, esetleg főz is neki, várja haza, direkt ezért nem csinál külön programot magának. Ez így nagyon önző és abszolút nem fair magatartás, hogy sz*rik bele magasról. Egy házasságban igenis tudassuk a másikkal mi a helyzet, és hagyjuk meg nekik a döntés jogát, hogy akkor is megvárja-e a másikat, ha előre tudja, hogy 3-ra ér haza, vagy inkább elmegy ő maga is vagy elfoglalja magát mással.

A férjed most egyszerűen téged figyelembe se vett, és ez nem elfogadható.

2014. szept. 21. 20:48
 17/38 A kérdező kommentje:

Értem, akkor nem fogom többet mondani azt, hogy maradjon, ameddig szeretne, hanem megkérem, hogy írja meg, mikorra várhatom haza.

Pláne mikor azt mondta, hogy nincs kedve nagyon maradni, és máskor mindig szól, hogy meddig marad el. Én ez alapján úgy érzem, joggal várhattam volna, hogy ha tovább marad kilencnél, egy tíz másodperc alatt megírható smsben tájékoztat, és felőlem reggel hétkor is hazajöhetett volna. A bizonytalanságot nem szeretem.

2014. szept. 21. 20:53
 18/38 anonim ***** válasza:
48%
Valamiért az az érzésem, hogy a 16-os nem házas, csak úgy képzeli a házasságot, ahogy leírta. Igen, házisárkány voltál. Túlreagáltad, de nagyon. Ha azt mondod, hogy bármeddig maradhat, az azt jelenti, hogy BÁRMEDDIG! Nem az, hogy bármeddig hajnali 3-ig, nem. Ez a hazarendelés meg elég bunkóság volt. Jól érezte magát, te meg hazahívtad. Most jöhet lepontozni a sok saját világában élő paraszt házisárkány.
 19/38 anonim ***** válasza:
57%

De nem is ertem az egeszet, Mi az, hogy felnott ember nem dontheti el, hogy meddig maradhat valalhol. Utoljara kb.17 eves kormban mondtak meg a szuleim hol meddig maradhatok.

10eve vagyunk hazasok 2gyermek is van, ugy kb. fel evente van kulon programunk, de meg egyszer sem merult fel meg a kerdes sem, hogy Dragam akkor mikor is jossz haza? Ejfelkor vagy hajnali 3-kor? Az szokot lenni, erezd jol magad, vigzazz magadra, holnap pihenhetsz leszek a gyerekekkel.

20/38 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mindketten hibáztatok.

Ő azért mert nem szólt rendesen, és szerintem egy házasságban alapnak kéne lennie. Ez egy alap dolog a másik felé.

De neked nem így kellett volna reagálni, ez nagyon csúnya volt.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!