Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mivel magyarázható a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyarázható a nők szalonképtelensége?

Figyelt kérdés
Elsősorban itt a folyamatos rossz időzítésre gondolok: Rosszkor, rossz helyen kezdenek el veszekedni a férjükkel, olyankor zavarják őket, amikor éppen nem tudnak másra koncentrálni, túl sok energiát fektetnek irreleváns dolgokba...stb.

2013. jún. 19. 15:29
1 2
 1/16 intrepid ***** válasza:
95%
Ők ugyanezt tartják rólunk. Nem vagyunk egyformák, más veri ki nálunk a biztosítékot, mint náluk.
2013. jún. 19. 15:33
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Te normálisan megmondod neki, hogy most épp nem alkalmas, ne haragudj?

Azért ha valaki nem akarja, hogy zavarják, tudja azért kommunikálni.

És azért a bunkó férfiakról legalább annyit lehetne írni, sőt.

2013. jún. 19. 15:34
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Ruházz be egy értelmező kéziszótárra!
2013. jún. 19. 15:36
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha téged NEM ÉRDEKEL, hogy mi van a pároddal, akkor szegény lány örökké rosszul fog időzíteni. Ennyi a történet. Ha meg nem izgat, mi van vele, akkor nem kommunikálsz vele megfelelően és ez azt eredményezi, amit fent leírtál. Gondolkozz, ember!
2013. jún. 19. 15:36
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

"túl sok energiát fektetnek irreleváns dolgokba"

Milyen irreleváns dolgokra gondolsz?

Amúgy azt hiszem, nem vagy tisztában a szalonképtelenség fogalmával, mert az általad felsorolt példákból csak az első fér bele ebbe a kategóriába.

2013. jún. 19. 15:37
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Ha minden nőd ennyire szalonképtelen, akkor a választásoddal van nagy baj. Nem minden nő ilyen.

Egyébként sokszor a férjem olyankor zavar, amikor nem tudok másra koncentrálni, csak épp arra, amit csinálok, teát pasikban is megvan ez. De szépen meg lehet mondani, hogy most nem érek rá, ha végeztem, visszatérünk a témára.

2013. jún. 19. 15:38
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
A szalonképesség egész mást jelent, ez legfeljebb tapintatlanság vagy rosszul idözités lehetne.
2013. jún. 19. 15:38
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Ezek közül nálam a rossz helyen veszekedés bejátszik néha. Miért? Mert direkt olyan helyen hozza fel a témát, ahol azt hiszi, hogy rábólintok a dologra, hogy ne legyen nyilvános balhé. Na a 3 ilyen próbálkozása óta nem érdekel hol vagyunk. Érdekes... egy kezemen meg tudom számolni, hogy azóta hány nyilvános balhénk volt.

A zavarásról meg: néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Még sosem volt abból gond, ha a férjem azt mondta. hogy bocs, most nem érek rá.

Végül pedig: én sem értem mi a sz@rt lehet beszélni autókról/horgászatról/stb órákon át, mégsem teszek fel itt róla kérdést...

2013. jún. 19. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert nem gondolkozunk egyformán. De még nő-nő és férfi-férfi között is van különbség.

Képzeld ha a világ csupa egyszerre meccset néző sörivó zombi hermafroditával lenne tele. Mindig mindent egy időben csinálnának, hű de gáz lenne.

:-D Vagy képzeld ha minden ember csacsogva egyszerre indulna vásárolni, mint valami Hitchcock szerű sáskahad. Brrr.

2013. jún. 19. 16:53
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

"A nők szalonképtelensége..."

Én ezt pl. arra értem, ha magamból kikelve üvöltök vkivel biciklisként a forgalomban, úgy, hogy röpködnek az angyalok és ami a csövön kifér... :D No, ott a "szalonképességem" köddé lesz... és van még jó pár olyan szituáció, amiben mi is kiakadunk (igen, akár pont tőletek, férfiaktól), amire persze ti általában azzal feleltek: "Biztos megvan neki - biztos szorít a bugyi - biztos nem volt este semmi..."

Mi is emberek vagyunk, épp annyira vagyunk rossz időzítők, rossz hangulatúak, zavaróak vagy ingerlékenyek, mint a férfiak...

25/L

2013. jún. 19. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!