Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírhatatlan házisárkány vagyok?
Férjem elvitte az ismerős autószerelőhöz az autómat, mert nagyon csúnya hangot adott... Kiadtunk egy vagyont majd mikor a férjem autójával elmentünk az én autómért csalódottan tapasztaltam, hogy a hang maradt... férjem nem figyelte a hangot,fizetett én pedig mondtam, hogy addig nem indulok amíg nem hívja a szerelőt és jelzi, hogy ugyanúgy fent áll a probléma... Azt mondta a férjem jó lesz ez így menjünk, ne szétszaladni, de én nem tágítottam, végül szégyenkezve kihívta a szerelőt, aki hosszas magyarázatban kezdett, hogy ő nem tudja mi ez a hang, de az biztos nem árt, hogy lecserélt egy csomó dolgot.
Férjemmel ezután eljöttünk két különböző irányban... egy korrekt feleség hogyan reagálná le, hogy a férj ráhagyta a szerelőre azt, hogy a hiba megmaradt, de egy vagyont kiadtunk.
A szerelő azt sem tudta milyen hangról beszélek, pedig nagyon egyértelműen hallatszik a rendellenesség ugyanúgy mint mikor hozzá vittük az autót.
Annyira csalódott vagyok, mert szerintem hozzá sem nyúlt, ki is tudná ellenőrizni, hogy tényleg cserélt e vezérműszíjat és egyebeket.
"Férjem elvitte az ismerős autószerelőhöz az autómat, mert nagyon csúnya hangot adott."
Tehát azt kellett volna megkeresnie, hogy mi okozza a hangot és megszüntetni.
Nem pedig kicserélni egy csomó mindent, (ha kicserélte).
Ez olyan, mint ha elvittem volna a szakadt farmeromat a szabóhoz, mert akad a cpizár, cserélje ki. Erre ő befoltozza a lyukakat, mert nála nem akadt a cipzár.
Nem vagy házi sárkány.
Attól tartok ha hazaér a férjem nem tudom megállni, hogy szó nélkül hagyjam a történteket.
Az eszem megáll attól ahogy a szerelő nekikezdett a hosszas magyarázkodásnak, zavarodottnak tűnt, állítólag szenvedélybeteg.
A férjem ragaszkodik ehez a szerelőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!