Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kibírhatatlan házisárkány vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibírhatatlan házisárkány vagyok?

Figyelt kérdés

Férjem elvitte az ismerős autószerelőhöz az autómat, mert nagyon csúnya hangot adott... Kiadtunk egy vagyont majd mikor a férjem autójával elmentünk az én autómért csalódottan tapasztaltam, hogy a hang maradt... férjem nem figyelte a hangot,fizetett én pedig mondtam, hogy addig nem indulok amíg nem hívja a szerelőt és jelzi, hogy ugyanúgy fent áll a probléma... Azt mondta a férjem jó lesz ez így menjünk, ne szétszaladni, de én nem tágítottam, végül szégyenkezve kihívta a szerelőt, aki hosszas magyarázatban kezdett, hogy ő nem tudja mi ez a hang, de az biztos nem árt, hogy lecserélt egy csomó dolgot.

Férjemmel ezután eljöttünk két különböző irányban... egy korrekt feleség hogyan reagálná le, hogy a férj ráhagyta a szerelőre azt, hogy a hiba megmaradt, de egy vagyont kiadtunk.

A szerelő azt sem tudta milyen hangról beszélek, pedig nagyon egyértelműen hallatszik a rendellenesség ugyanúgy mint mikor hozzá vittük az autót.

Annyira csalódott vagyok, mert szerintem hozzá sem nyúlt, ki is tudná ellenőrizni, hogy tényleg cserélt e vezérműszíjat és egyebeket.

2014. aug. 15. 15:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt házisárkány? - ne viccelj! egyszerűen csak te vagy a talpraesettebb... bár nekem ez nem jönne be, hogy ilyen meghunyászkodó , az én párom kiállna az igazunkért!
2014. aug. 15. 15:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennek csak úgy tudsz a végére járni, ha elviszed egy másik szerelőhöz, és kikéred a véleményét.
2014. aug. 15. 15:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy at. A férjed a tutyimutyi. Neki kellett volna jól leoszrani a szerelőt. Ja, és addig nem kifizetni amíg meg nem javítja azt amiért pénzt kért!
2014. aug. 15. 15:06
 4/18 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy házisárkány , jogosan hivattattad vissza a szerelőt , milyen már hogy egy vagyont fizettek de végülis nem javult a probléma , meg milyen már az aszerelő akinek fogalma sincs mi a kocsi baja , ez a munkája ezt választotta csinálja akkor becsületesen . Es tényleg ne haragudj , előre is bocsánat de a férjed kissé gyenge jellem ( tenyleg ne haragudj , ez csak az en velemenyem , nem tudhatom )
2014. aug. 15. 15:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"Férjem elvitte az ismerős autószerelőhöz az autómat, mert nagyon csúnya hangot adott."

Tehát azt kellett volna megkeresnie, hogy mi okozza a hangot és megszüntetni.

Nem pedig kicserélni egy csomó mindent, (ha kicserélte).

Ez olyan, mint ha elvittem volna a szakadt farmeromat a szabóhoz, mert akad a cpizár, cserélje ki. Erre ő befoltozza a lyukakat, mert nála nem akadt a cipzár.

Nem vagy házi sárkány.

2014. aug. 15. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is itt arról van szó inkább,hogy talpraesettebb vagy a férjednél.Különben pedig teljesen igazad van.
2014. aug. 15. 15:15
 7/18 A kérdező kommentje:

Attól tartok ha hazaér a férjem nem tudom megállni, hogy szó nélkül hagyjam a történteket.

Az eszem megáll attól ahogy a szerelő nekikezdett a hosszas magyarázkodásnak, zavarodottnak tűnt, állítólag szenvedélybeteg.

A férjem ragaszkodik ehez a szerelőhöz.

2014. aug. 15. 15:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Te meg vidd el egy másik szerelőhöz, "diagnózis felállításra", nem kell erről előre beszámolnod a férjednek. Ez nem kerül pénzbe, ha megnézeted egy másik szerelővel.
2014. aug. 15. 15:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Férjed egy kissé tutyimutyi. Mi az, hogy kiadtok egy vagyont, a probléma megmarad, és nem mer szólni? Ilyenkor nem jövök el addig fizetés nélkül, míg a szolgáltatófél nem tud felmutatni valami megfelelő ajánlatot, és kész. Nem vagy házisárkány.
2014. aug. 15. 15:37
 10/18 anonim válasza:
100%
nyomattékosan kérlek vidd el egy másik szerelőhöz a hül.e apám is sokáig ragaszkodott egy ismerős szerelőhöz majd rájöttünk hogy mindig mindent tulszámlázott, és rosszul dolgozott.Azóta is makacs apám de az autó legalább jó.
2014. aug. 15. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!