Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kibírhatatlan házisárkány vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibírhatatlan házisárkány vagyok?

Figyelt kérdés

Férjem elvitte az ismerős autószerelőhöz az autómat, mert nagyon csúnya hangot adott... Kiadtunk egy vagyont majd mikor a férjem autójával elmentünk az én autómért csalódottan tapasztaltam, hogy a hang maradt... férjem nem figyelte a hangot,fizetett én pedig mondtam, hogy addig nem indulok amíg nem hívja a szerelőt és jelzi, hogy ugyanúgy fent áll a probléma... Azt mondta a férjem jó lesz ez így menjünk, ne szétszaladni, de én nem tágítottam, végül szégyenkezve kihívta a szerelőt, aki hosszas magyarázatban kezdett, hogy ő nem tudja mi ez a hang, de az biztos nem árt, hogy lecserélt egy csomó dolgot.

Férjemmel ezután eljöttünk két különböző irányban... egy korrekt feleség hogyan reagálná le, hogy a férj ráhagyta a szerelőre azt, hogy a hiba megmaradt, de egy vagyont kiadtunk.

A szerelő azt sem tudta milyen hangról beszélek, pedig nagyon egyértelműen hallatszik a rendellenesség ugyanúgy mint mikor hozzá vittük az autót.

Annyira csalódott vagyok, mert szerintem hozzá sem nyúlt, ki is tudná ellenőrizni, hogy tényleg cserélt e vezérműszíjat és egyebeket.

2014. aug. 15. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nem értem. Nem a te kocsid? Miért nem te viszed az általad kiválasztott szerelőhöz? Vagy miért nem te mondtad a szerelőnek, miért nem jártál utána? Nem vagy házisárkány, de mintha a férjedet az apukádként kezelnéd,v agy nem is tudom. Mintha te nem hozhatnál önállóan döntést vagy nem tudnál cselekedni.

Vagy félreértek valamit?

2014. aug. 15. 15:55
 12/18 A kérdező kommentje:
A békesség kedvéért a férjem ismerőséhez lett vive az autóm, mert mikor elvittem egy nagyon jónevű szerelőhöz aki korrekt áron szépem megcsinálta a férjem sokallotta az összeget és ragaszkodik hozzá, hogy majd ő intézi az autóink sorsát.
2014. aug. 15. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Te meg ragaszkodj hozzá, hogy az a te autód és azt akarod, hogy mindig rendben legyen. Láthatóan ez a szerelő nem tudta megcsinálni, amire nem igazán tud rácáfolni a kedves párod miután kifizettetek egy csomó pénzt, de a gond maradt. Szóval ezzel nem tud vitatkozni.
2014. aug. 15. 16:09
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
mi lenne, ha ugyanolyan értékű embernek tekintenéd magad, mint őt?:)
2014. aug. 15. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Én elvinném az autót egy rendes szerelőhöz, de az ismerős semmittevését fizesse a férjed az utolsó fillérig.
2014. aug. 15. 17:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem házisárkány vagy hanem talpraesett.
2014. aug. 15. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Visszakértem volna a szerelőtől a pénzt (illetve ki sem fizettem volna), mivel a hiba okát nem szüntette meg és nem is ért elmondása szerint ahhoz, amit csinált. Ha nem lett volna hajlandó visszafizetni, ügyvédhez ill. fogyasztóvédelemhez fordultam volna, mivel azzal a specifikus okkal vittétek oda, hogy szüntesse meg a hangot.

Ha képtelen volt diagnosztizálni a probléma forrását, kötelessége lett volna - csak a munkadíj felszámolása után - értesítenie, és megkérdezni, hogy szeretnétek-e ha lecserélné az adott alkatrészeket, de nem biztos benne, hogy segít.

Mivel ezt nem tette meg, önkényesen és hozzá nem értően cselekedett egy olyasmiben, amire nem volt engedélye.

2014. aug. 15. 18:29
 18/18 anonim válasza:
utolsó: a szivemből beszélsz, csak nem tdom igy megfogalmazni :) csodálatos válasz
2014. aug. 15. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!