Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi beszélgetésből mit vonnátok le?
-Tudok cserélni meg még szabadságom is van. ;) akár el is mennék.:)
-Jó lenne :) csak itthon lakom még sajnos.
-Vagy találkozhatunk féluton :) akár.:) Nekem meg itthon a párom
-akkor kitalálunk valamit.:)
-Ha féluton talizunk, több időnk lesz egymásra.;)
-Az igaz.:)
Az idő mindenre fényt derít. Ha meg kidobtad volna, azon gondolkodnál, nem kellett volna-e fordítva?
Rájössz/rájöttök idővel, mi a jó irány.
Szerintem jól döntöttél, egyébként az itt válaszolók 98%-a így döntött volna a helyedben, akármit írjon is.
Ez a Ti nagy utolsó-esély mentetek, ami ha nem jön össze ne félj váltani és továbblépni.
Sok sikert!
Szerintem jól döntöttél. Most már mindenki képben van hogy miben hibázott és mit kell helyrehoznia. A kicsinek így esélyt adsz hogy kerek családban nevelkedjen.
Eszembe jutott egy hasonló szitu. Ott az nő "legjobb barátnője" volt a csábító. Nem jutottak el nagyobb hibáig, de az anyuka rájött hogy a barátnője mindig illatosan, talpig sminkben, vidáman állít be hozzájuk ő pedig azt sem tudja hogy a porrongyal szaladgáljon vagy a pelenkákkal, vagy babapürét készítsen.
Ő amikor rájött a barátnője szándékára megkérte hogy segítsen neki a kicsi körül.( Nem tudom hogy tudta megtenni, hogy nem megtépte vagy hasonló.)
A vége az lett hogy így ő is eljutott fodrászhoz, kozmetikushoz, és tudott programokat csinálni a férjével.A barátnő aki amúgy rokon is volt teljesen kifordult magából és szétesett a nagy segítségben.
Igen remélem sikerül.Én is beláttam,hogy rosszul viselkedtem.Most már 3 napja folyamatosan a kapcsolatunkról beszélünk.Mi nem volt jó,hogyan csináljuk jól stb.Közben arra is rájöttünk,hogy nagyon hiányoztunk egymásnak.Eltünt a törődés,és a gyengédség...
Remélem jó úton haladunk. Persze azért fáj a dolog,de ha rendeződik köztünk minden,akkor talán az elmúlik idővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!