Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem félnétek, hogyha a férjetek/vőlegényetek nagyon kihangsúlyozná a pozitív tulajdonságaitok közül a külsőtöket?
A vőlegényem előző házassága boldogtalan volt, egy vele egyidős nővel volt akkoriban. Már 1 éve nem volt senkije, mikor találkoztunk és azonnal nagy egyetértés volt: belsőnk, külsőnk sokban összeillik.
De valahogy feltűnően sokat emlegeti, hogy fiatal vagyok, és gyönyörű, vékony, csinos, szép. Az agyi kapacitásunk hasonló (közös foglalkozás), szóval nem kizárásos alapon emlegeti a külsőmet többet.
Ez természetes dolog, ez a fajta dicsérgetés? Csak amiatt, hogy leszek majd nem fiatal is (mint pl. a volt felesége)...(természetesen nem ezért váltak, a nő szénné csalta őt, meglopta, stb.)
26N, 36F
Figyeld meg, hogyan viszonyul más fiatal, csinos nőkhöz.
Ha mindenkiért oda van, akkor félő, hogy nem te vagy neki A nő, akit szeret, hanem EGY fiatal csinibaba, akit éppen megkapott.
Olvasd el még a házasságkötésed előtt Agatha Christie önéletrajzi ihletésű művét: Befejezetlen portré. Mások a nevek, mint a valóságban, de szinte egy az egyben AC életét írja le. Archibald Christie kegyetlen ember volt, elképesztően önző dög, és semmi mást nem becsült a feleségében, csakis a külsejét.
Aki csak a külsőt dícséri, az a belsőt nem akarja meglátni. Amint az évek múlása a külsődön meglátszik - márpedig meglátszik, mert öregszel te is, és ha szülsz, nem biztos, hogy ragyogó alakod lesz utána -, és ez neki nem tetszik, azonnal dobni fog, megcsalni és elválni tőled.
Szénné csal - ahogyan te fogalmazol.
Érdekes, mert a 10 év, pláne ebben a korban egyáltalán nem sok. 26 évesen miért lennél fiatal egy 36 éves férfihoz? Ennyivel a férjem is idősebb nálam, mégse mondta soha nekem hogy én mennyire fiatal vagyok. Szóba se jött ez köztünk soha. Pedig ő is volt már nős, elsőre egy vele egy idős nővel. Nekem eszembe se jutott, hogy az a nő 40 én meg "csak" 30, a fiatal. Ez inkább egy korosztály, mint fiatal kontra öreg, nem?
Az nem baj, ha a külsődet agyba-főbe dicséri, de nekem hiányozna a többi rész, ez így túl felszínes.
Tegnap elbeszélgettem vele, és bocsánatot kért tőlem, azt hitte, hogy arra vágyik " minden nő", hogy szépnek tartsák, és megbeszéltük, hogy teljesen odavan az egyéniségemért és bensőmért is, szóval rendben leszünk:)
igen, valóban nem nagy a korkülönbség, csak én nagyon fiatalos vagyok, ő meg nagyon nem fiatalos:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!