Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "túlélni" a válást? Pozitív végkifejleteket várok!
Hasonló helyzetben voltam, csak két gyerekkel. Egy ideig megpróbáltam túlélni, de mivel teljesen egyedül voltam, idegösszeomlás lett a vége.
Amikor már semmi pozitivat nem láttam, akkor jött meglepetésként egy régi barát, aki meghallgatott. Egyre többet beszélnünk - a hazasságomról is meg késöbb minden egyébröl is, és egyszer csak rájöttünk, hogy a barátságból szerelem/szeretet lett.
Az összel volt a 25. házassági évfordulónk.
Ha többet akarsz tudni, privát szivesen válaszolok.
Kozos hibatok a valas. Nem tudtatok kommunikalni, ezert veszekedtetek. Nem szerettetek egymast annyira, hogy kompromisszumokat kossetek.
Ezert ne a ferjed uj baratnojet szidd, mert nem tudsz rola semmit.
Elhiszem,hogy bosszantó ,sőt vérlázító az ahogyan a férjed viselkedett veletek szemben,lehet most nagyon a nyeregben érzi magát,aztán koppanhat a végén,lehet nem kell sok idő és kuncsorogna vissza.
Nem tudom mi a pozitív végű történet?
Most elgondolkodtam ezen :)
Elváltam 13 év után ,mi közös megegyezéssel szakítottunk,fájt sokáig ,de volt idő meggyászolni a kapcsolat végét.
Párom volt azóta több is,igaz, most szingli vagyok és boldog,lehet jobb lenne egy őszinte,egyenrangú kapcsolatban lenni ,de jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban,vagy a langyos vízben.
Lehet közhelyes lesz de légy türelmes ,ha van lehetőséged sportolj,barátok?! Családod sokat segíthet :)
Nekem a második terhességem alatt jött rá, hogy még élne és csajozna. Baromi jó volt GYED-en, pénz nélkül terhesen.
Igaz az, hogy az idő mindenre gyógyír. Azóta egyenesbe jöttünk, a gyerekek ahogy nőnek egyre könnyebb. Egyszer farolt volna vissza, de az volt a baj, hogy addigra belekóstoltam, hogy jó úgy élni, hogy nem kell egy másik hisztijéhez alkalmazkodni, elviselni a trehányságát. Felnőtt társaság is akad, éljük az életünket békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!