Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 3éve kislánnyal hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3éve kislánnyal hogyan lehet túlélni egy válást ha apa itt hagy minket?

Figyelt kérdés
Férjemmel már a gyerek születése óta nem olyan a kapcsolatunk ami egy normális hazásságban kéne. Ő azt mondja h nem kívánja már velem a sexet sem. Egyik nap bekattant h ő így nem boldog és váljuk. El is cuccolt az anyjáékhoz, de azóta ő is nagyon ki van. Az apjáék is mondják h el kell vinni orvoshoz mert teljesen magába zárkózott és legyengül, nem eszik... stb. De nekem meg sürgeti a válást, mert ő nem boldog velem. De úgy látom így még amúgy se. Van egy 3éve lányunk is aki most kezdi majd az ovit én meg megyek vissza dolgozni, az apja meg elhagyta. Szegény gyerek, őt sajnálom a legjobban. Hogy lehet ezt feldolgozni? Van esély rá h visszajön az apja hozzánk?
2013. júl. 16. 13:37
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Bocsánat, de mi az, hogy sürgeti a válást? Arra vár, hogy te add be a bíróságra a kérelmet?
2013. júl. 16. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az apa nem a gyereket hagyta el hanem téged.
2013. júl. 16. 13:41
 3/10 A kérdező kommentje:
közös megegyezést akar és hogy döntsük el hogy mi lesz a lakással az autóval és a gyerekkel.... ezeket sürgeti! Közben meg hotra ki van és öngyi akar lenni
2013. júl. 16. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Mégis mibe van belebetegedve, ha vàlni akar önszántából?Itt sántit a dolog valahogyan, legalàbbis nekem.
2013. júl. 16. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Az fel sem merül, hogy együtt menjetek szakemberhez, hátha újra tudnátok élvezni a szexet? Persze ha ez a legnagyobb gond.

Nehéz lesz neked is, a gyereknek is. Láthatást ne korlátozd, de ahhoz ragaszkodj hogy rendszeresen menjen, mert pont ebben az időszakban nagyon fontos a napi és heti rutin.

2013. júl. 16. 13:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is sántít.... Főleg h állítólag azért megy el, mert nem boldog velem....
2013. júl. 16. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen igaza van a másodiknak.

Az apa nem a gyereket hagyja el hanem az anyát.

Egy normális értelemes felnötteknél simán megoldaható, hogy apuka minden nap vagy hetente többször is lássa a gyereket.

Pl minden másnap ö megy az oviba érte. Pénteken mindig nála alszik, ha neked hétközben dolgod van akkor apukánál alszik.

Ez a gyereket kicsit sem viseli el, örül, hogy boldogok a szülei, és mindkét szülöjével el van.

Nekem 2 jó ismerösöm van így, az egyiknél már 20 éves a fiú, a másiknál még csak 10 de mindehol kiskorban váltak el. Az apa mindenhol ugyan abban a városban él, és mindegyiknél van új partner, de a gyereket hetente többször hozta vitte apuka.

2013. júl. 16. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Engedd, hogy láthassa a gyereket, de ha ilyen instabil az lelkiállapota, ne engedd oda a gyereket.

persze, mindig a gyereknek a legrosszabb.

A közös megegyezés meg már csak a vagyonmegosztásra vonatkozóan értelmezhető, hát azt tényleg jobb, ha ti csináljátok, nem a bíró.

2013. júl. 18. 00:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha szereti a gyereket nem megy el..legalább is ha van fogalma hogy az mit fog átélni..nem egyszerű egy darabig látogatja majd stb..nagyobblesz apuka meg lel lesz szarva a gyerek meg ott lesz apa nélkül...hiába a nevelőapa..az nem olyan..lehet egyenesen gyűlölni fogja..a gyerek nem fogja feldolgozni..vagy abba a hitbe lesz hogy elváltatok hogy nem szerette azért ment el vagy téged fog hibáztatni hogy miért hagytad..ezt magamról tudom..ez a gyors reakció hogy költözés meg válás..valószínű nő van a dologba vagy súlyosabb..
2013. júl. 18. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:

:57

A gyerek valószínű nálad marad..a kocsi a ház nem ér annyit azon megegyeztek de én a házat se hagynám..bocsi a kifejezésért de a tetüt meg jól lehúznám gyerektartással..meg egy alapod fejmosás se ártana..azért kisgyerekkel így bánni..persze nem tudja milyen ez neki..bármilyen jóba is lesznek benne lesz a tudat hogy elhagyta

2013. júl. 18. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!