Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3éve kislánnyal hogyan lehet túlélni egy válást ha apa itt hagy minket?
Az fel sem merül, hogy együtt menjetek szakemberhez, hátha újra tudnátok élvezni a szexet? Persze ha ez a legnagyobb gond.
Nehéz lesz neked is, a gyereknek is. Láthatást ne korlátozd, de ahhoz ragaszkodj hogy rendszeresen menjen, mert pont ebben az időszakban nagyon fontos a napi és heti rutin.
Szerintem meg teljesen igaza van a másodiknak.
Az apa nem a gyereket hagyja el hanem az anyát.
Egy normális értelemes felnötteknél simán megoldaható, hogy apuka minden nap vagy hetente többször is lássa a gyereket.
Pl minden másnap ö megy az oviba érte. Pénteken mindig nála alszik, ha neked hétközben dolgod van akkor apukánál alszik.
Ez a gyereket kicsit sem viseli el, örül, hogy boldogok a szülei, és mindkét szülöjével el van.
Nekem 2 jó ismerösöm van így, az egyiknél már 20 éves a fiú, a másiknál még csak 10 de mindehol kiskorban váltak el. Az apa mindenhol ugyan abban a városban él, és mindegyiknél van új partner, de a gyereket hetente többször hozta vitte apuka.
Engedd, hogy láthassa a gyereket, de ha ilyen instabil az lelkiállapota, ne engedd oda a gyereket.
persze, mindig a gyereknek a legrosszabb.
A közös megegyezés meg már csak a vagyonmegosztásra vonatkozóan értelmezhető, hát azt tényleg jobb, ha ti csináljátok, nem a bíró.
:57
A gyerek valószínű nálad marad..a kocsi a ház nem ér annyit azon megegyeztek de én a házat se hagynám..bocsi a kifejezésért de a tetüt meg jól lehúznám gyerektartással..meg egy alapod fejmosás se ártana..azért kisgyerekkel így bánni..persze nem tudja milyen ez neki..bármilyen jóba is lesznek benne lesz a tudat hogy elhagyta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!