Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni a szakítást?
Szia.
Mióta vagytok együtt?
Mióta van ez?
Hány évesek vagytok?
A gyerek/gyerekek hány évesek?
Ha ő nem hagy el, akkor tedd meg Te. Kár várni a csodára, mert nem fog bekövetkezni. Amíg nem lépsz és nem költöztök külön, addig nem tudsz elszakadni tőle, mert nap mint nap találkoztok és ahogy látom, már csak szenvedsz az együttléttől.
Hagyd ott és lehető legkevesebb kapcsolatot tarts vele, úgy könnyebb lesz kilábalni ebből a helyzetből.
Az már bennem is megfogalmazódott,h elhagyom,de nem bírtam kimondani,mert az utolsó pillanatban meghátráltam (mindig).
Félek,h megbánom,bár nem értem! Nem értem magamat. Hullámoznak az érzelmeim
Sajnos ez a nehéz döntés rád vár,a leírtak alapján a párod nem fog kilépni a komfortzónából.Kénytelen leszel te.
Lehet évek fognak eltelni mire feldolgozod de inkább szenvedj egy két évet mint egy egész életet.
A férfi világos jelzéseket küld feléd bocs de pont leszar ,leszarja az egészet.Ilyen többszöri megcsalások esetén ,hülye kifogások ,kötekedések ha előfordulnak akkor annak a kapcsolatnak vége de ezt szerintem te (ti) is világosan érzed .
Cselekedj helyesen.
Mindig van jobb.Egy félrelépő embernél meg 100%, hogy találnál jobbat.Majd idővel.Egyenlőre lépj ki a kapcsolatból és légy végre boldog.Először egyedül kell boldognak érezned magad,aztán később már találhatsz új párt.
Lépj!Szülőkhöz esetleg költözz el,ha számíthatsz rájuk.Csomagolj össze és indulj el.Útközben kitalálod hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!