Hogy lehet túlélni egy szakítást, ha őrülten szeretem a másikat?
Ha sehogy nem lehet visszacsinálni, akkor: menjetek el futni, korcsolyázni, teljesen merítsétek ki magatokat, aztán zuhanjatok be az ágyba, hogy ne legyen energiátok még álmodni sem. Nekem ez a módszer nagyon bevált, egyszerűen a fizikai fáradtság kiölt belőlem minden gondolatot. Másnap meg az izomláz...
Tényleg próbáljátok ki, segít!!
ma 00:37
" Ha szereted engedd el,ha úgy van megírva visszatér hozzád!"
Tudom,ez baromi nagy közhely,s téged ez most abszolút nem vigasztal,de ettől még igaz! Ha el akar hagyni,engedd, hadd menjen. Felesleges lenne puncsolni,azzal csak saját magadat alázod meg előtte. Húzd ki magad, köszönj el tőle,s fogd fel úgy,hogy innentől kezdve egy új korszak kezdődik az életedben! Kösd le magad,barátnőzz,bulizz,sportolj. Csináld azt,amiben örömödet leled. Ne lássa, hogy szenvedsz. Az első napok nehezek lesznek,de szép lassan beforrnak a sebek! Sok szerencsét! :)
velem 2 éve szakított a párom. mindennap eszembejut, de már elfogadtam a tényt, az élet megy tovább.
Azóta megváltoztam, mélyebb érzéseim nincsenek, és az értelmet helyezem az érzelmek elé minden esetben.
Volt pár egyéjszakás kalandom, szeretőt tartok, akihez nem köt érzelem...én így éltem túl.
Mindenkinek meg kell találnia azt a módszert, ami a legjobban beválik számára...lehet ez egy jó, figyelemelterelő hobbi is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!