Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni egy szakítá...

Hogy lehet túlélni egy szakítást, ha őrülten szeretem a másikat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 00:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
kb 20 perce vagyok ugyanezen a szinten....20 perce szakítottam 4 év után...kérdésre a válasz: sehogy:((((:'( megőrülök:'(
2010. dec. 28. 00:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is!!!!!! El akar hagyni, de nem tudnám elviselni. Annyira szeretem!!!!!!
2010. dec. 28. 00:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha sehogy nem lehet visszacsinálni, akkor: menjetek el futni, korcsolyázni, teljesen merítsétek ki magatokat, aztán zuhanjatok be az ágyba, hogy ne legyen energiátok még álmodni sem. Nekem ez a módszer nagyon bevált, egyszerűen a fizikai fáradtság kiölt belőlem minden gondolatot. Másnap meg az izomláz...

Tényleg próbáljátok ki, segít!!

2010. dec. 28. 00:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Veletek mi történt?:'(
2010. dec. 28. 00:39
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem megcsalt egy héttel az összeköltözés után a vadiúj közös ágyunkban... kicsit rossz volt... de már régebben volt, túl vagyok rajta. De persze nem jó visszagondolni.
2010. dec. 28. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Sírd ki magadból. Aztán ha ez sikerült, akkor gondold át, hogy ment tönkre. Ha úgy érzed, hogy Te is hibás vagy, próbáld meg kijavítani. Ha meg úgy, hogy megtettél mindent, akkor meg fogsz nyugodni.
2010. dec. 28. 00:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:37

" Ha szereted engedd el,ha úgy van megírva visszatér hozzád!"

Tudom,ez baromi nagy közhely,s téged ez most abszolút nem vigasztal,de ettől még igaz! Ha el akar hagyni,engedd, hadd menjen. Felesleges lenne puncsolni,azzal csak saját magadat alázod meg előtte. Húzd ki magad, köszönj el tőle,s fogd fel úgy,hogy innentől kezdve egy új korszak kezdődik az életedben! Kösd le magad,barátnőzz,bulizz,sportolj. Csináld azt,amiben örömödet leled. Ne lássa, hogy szenvedsz. Az első napok nehezek lesznek,de szép lassan beforrnak a sebek! Sok szerencsét! :)

2010. dec. 28. 00:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igaz csak 1,5 év de annál nagyobb szerelem. Most mondta h nem biztos még de így éjszaka közölni. Igazából szünetet akarna de az már olyan is. Attól már csak egy lépés a szakítás. Nem is merek belegondolni. Már most rettenetes fáj. Nem tudom ha tényleg elhagy,h fogom feldolgozni.
2010. dec. 28. 01:06
 9/17 anonim ***** válasza:

velem 2 éve szakított a párom. mindennap eszembejut, de már elfogadtam a tényt, az élet megy tovább.

Azóta megváltoztam, mélyebb érzéseim nincsenek, és az értelmet helyezem az érzelmek elé minden esetben.

Volt pár egyéjszakás kalandom, szeretőt tartok, akihez nem köt érzelem...én így éltem túl.

Mindenkinek meg kell találnia azt a módszert, ami a legjobban beválik számára...lehet ez egy jó, figyelemelterelő hobbi is akár.

2010. dec. 28. 01:19
 10/17 emlya ***** válasza:
Hát igen elég nehéz dolog, de az, hogy időt kér nem biztos, hogy azt jelenti, hogy szakítani fogtok. Nézd a jó oldalát, neked legalább elmondta, hogy gondok vannak, nekem nem é a viselkedéséből jöttem rá....
2010. dec. 28. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!