Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet túlélni egy szakítá...

Hogy lehet túlélni egy szakítást, ha őrülten szeretem a másikat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 00:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
kutyaharapást szőrével, nem gondolsz rá és keresel másik társat
2010. dec. 28. 01:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval : Kutyaharapást szőrével!

Vesd bele magad az Életbe, rá fogsz jönni, hogy sokkal jobb csajok/pasik vannak nála, sőt a következő partneredet sokkal jobban fogod szeretni! :-D

2010. dec. 28. 02:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Az első napok szörnyűek lesznek, de aztán egyre könnyebb! Mindenképpen foglald le magad, hívd fel a barátnőid, és kérd, hogy egyetlen percre se hagyjanak unatkozni..:)

Amit semmiképp ne csinálj szerintem az az, hogy megpróbálod feléleszteni a halott kapcsolatot, mert már sohasem lesz a régi, csak még jobban fog fájni, még többet fogsz szenvedni miatta!

2010. dec. 28. 02:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha elhagynanak, akkor nem alazkodnek meg ugy, hogy szenvedjek, mivel van onbizalmam es onbecsulesem. Inkabb azon dolgoznek, hogy megtalaljam azt a technikat, hogy ne gondoljak Ra.

Nem fogsz belehalni, de legyen tartasod, mivel amikor elhagyjak a masikat, akkor mar ott megvaltoztak az erzelmek. Tehat felesleges szenvedni, mivel elment, es szakitott, s ezek az erzelmekrol szolnak.

Fogadd el es lepj tovabb, de ne alazd meg magad.

2010. dec. 28. 06:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha már felfogtad, hogy mit hozott a sors, dühöngd ki magad, átkozódj, forralj bosszút, (csak fejben),..Ha belefáradtál, kezdj alkudozni magadban. Ígérd meg, hogy Te is többet teszel majd a kapcsolatért, ígérgess, lásd be a saját felelősségedet az ügyben, nézd meg mit tehetsz még hozzá a kapcsolathoz, hogy hol vettél ki túl sokat, stb... Közben fogadd nagy-nagy szeretettel a depressziót, mert közeledik feléd. Éld át, ne utasítsd el. Merülj bele, sajnáld magad, sírj, légy egyedül, fogadd el, hogy "rajtad már senki sem segíthet". És aztán egy reggel arra ébredsz, hogy minden így van rendben, ahogy van. Tulajdonképpen többé válhatsz, értékesebb lehetsz a folyamat által, de vigyázz, ha elutasítod most a fájdalmat, később nehezebben és még mélyebben tér vissza! Sok sikert!
2010. dec. 28. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Velem tavaly karácsony előtt szakított a vőlegényem, minden magyarázat nélkül.Hogy még szebb legyen, folyamatosan mondogatta, hogy mennyire szeret, és mindig szeretni fog...., Én meg csak álltam mint hülye gyerek, nem értettem semmit. Nagyon megviselt, ugy éltem túl, ahogy a 01.19 Írta. Teljesen elzártam a szívemet, nem bízok senkiben, egyik lábam mindig a földön. A mély , igaz , és őszinte érzelmeket teljesen kiirtotta belőlem.És most úgy érzem ez már igy is marad.
2010. dec. 28. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem csak az első napok lesznek rosszak...én két hónapja szakítottam az exemmel (másnap a neten az jelent meg hogy ő szakított velem...de nem reagáltam rá) rajtam karácsony előtt jött ki az egész. Neki már új nője van, nekem nincs senkim, az ünnepeket eddig átsírtam. Szerencsére a legjobb barátnőm meghallgatott, vígasztalt, és ma már nem sírok minden percben... És tudod mi a legrosszabb. Hogy én még két napja felhívtam az ex barátomat, hogy ha van egy kis esély is arra, hogy újra együtt legyünk, akkor én harcolni fogok érte, erre hallom a háttérből a csaj röhögését és a srác bátyjának a hülye, primitív beszólásait...hát jól megszégyenítettem magam a megalázkodásommal. Mi azért szakítottunk, mert betelt a pohár avval, hogy neki a fű, a pia az első, meg a drogos haverok. És mindezt titkolta előlem (ha nem titkolta volna, akkor is szakítottam volna)!4 éves kapcsolat volt:( linkelek neked egy oldalt, én tegnapelőtt találtam rá, sajnos ha hamarább elolvasom, nem hívom fel őt. Ez talán tud segíteni:

[link]

Kitartás!

2010. dec. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!