Hogy lehet túlélni egy szakítást, ha őrülten szeretem a másikat?
Egyetértek az előttem szólóval : Kutyaharapást szőrével!
Vesd bele magad az Életbe, rá fogsz jönni, hogy sokkal jobb csajok/pasik vannak nála, sőt a következő partneredet sokkal jobban fogod szeretni! :-D
Az első napok szörnyűek lesznek, de aztán egyre könnyebb! Mindenképpen foglald le magad, hívd fel a barátnőid, és kérd, hogy egyetlen percre se hagyjanak unatkozni..:)
Amit semmiképp ne csinálj szerintem az az, hogy megpróbálod feléleszteni a halott kapcsolatot, mert már sohasem lesz a régi, csak még jobban fog fájni, még többet fogsz szenvedni miatta!
Ha elhagynanak, akkor nem alazkodnek meg ugy, hogy szenvedjek, mivel van onbizalmam es onbecsulesem. Inkabb azon dolgoznek, hogy megtalaljam azt a technikat, hogy ne gondoljak Ra.
Nem fogsz belehalni, de legyen tartasod, mivel amikor elhagyjak a masikat, akkor mar ott megvaltoztak az erzelmek. Tehat felesleges szenvedni, mivel elment, es szakitott, s ezek az erzelmekrol szolnak.
Fogadd el es lepj tovabb, de ne alazd meg magad.
Nem csak az első napok lesznek rosszak...én két hónapja szakítottam az exemmel (másnap a neten az jelent meg hogy ő szakított velem...de nem reagáltam rá) rajtam karácsony előtt jött ki az egész. Neki már új nője van, nekem nincs senkim, az ünnepeket eddig átsírtam. Szerencsére a legjobb barátnőm meghallgatott, vígasztalt, és ma már nem sírok minden percben... És tudod mi a legrosszabb. Hogy én még két napja felhívtam az ex barátomat, hogy ha van egy kis esély is arra, hogy újra együtt legyünk, akkor én harcolni fogok érte, erre hallom a háttérből a csaj röhögését és a srác bátyjának a hülye, primitív beszólásait...hát jól megszégyenítettem magam a megalázkodásommal. Mi azért szakítottunk, mert betelt a pohár avval, hogy neki a fű, a pia az első, meg a drogos haverok. És mindezt titkolta előlem (ha nem titkolta volna, akkor is szakítottam volna)!4 éves kapcsolat volt:( linkelek neked egy oldalt, én tegnapelőtt találtam rá, sajnos ha hamarább elolvasom, nem hívom fel őt. Ez talán tud segíteni:
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!