Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem félnétek, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem félnétek, hogyha a férjetek/vőlegényetek nagyon kihangsúlyozná a pozitív tulajdonságaitok közül a külsőtöket?

Figyelt kérdés

A vőlegényem előző házassága boldogtalan volt, egy vele egyidős nővel volt akkoriban. Már 1 éve nem volt senkije, mikor találkoztunk és azonnal nagy egyetértés volt: belsőnk, külsőnk sokban összeillik.

De valahogy feltűnően sokat emlegeti, hogy fiatal vagyok, és gyönyörű, vékony, csinos, szép. Az agyi kapacitásunk hasonló (közös foglalkozás), szóval nem kizárásos alapon emlegeti a külsőmet többet.

Ez természetes dolog, ez a fajta dicsérgetés? Csak amiatt, hogy leszek majd nem fiatal is (mint pl. a volt felesége)...(természetesen nem ezért váltak, a nő szénné csalta őt, meglopta, stb.)

26N, 36F

2014. aug. 31. 19:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
69%

nem

örülök, hogy tetszem a férjemnek

2014. aug. 31. 20:01
 2/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem azért dicséri ennyit a külsődet, és a fiatalságodat, mert a legtöbb nő számára ez a gyengepont, ő pedig elébe akar menni az aggodalmadnak és kételyeidnek. Én a helyedben örülnék, hogy ennyire dicsér a párom.
2014. aug. 31. 20:02
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Én igen óvatossá válnék a helyedben.
2014. aug. 31. 20:04
 4/30 anonim ***** válasza:
75%
Ezek a fajta férfiak,szoktåk lecserélni az asszonyt ha pl.megöregszik.
2014. aug. 31. 20:07
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
Na, ez az amit nem lehet férfiként megoldani. Ha nem mondjuk eleget, akkor az adott nő már nem tetszik nekünk. Ha mondjuk, akkor meg csak az tetszik benne és le fogjuk cserélni majd idősen... Hát édesfszom, mit tudunk csinálni? Vert helyzet :-(
2014. aug. 31. 20:09
 6/30 A kérdező kommentje:
2: köszönöm, ez remek ötlet, erre nem gondoltam, hogy eddig biztosan olyan nőkkel járt, akiknek a külsejük betegesen fontos volt. De igazad lehet, csak nekem akar jót biztosan:)
2014. aug. 31. 20:11
 7/30 anonim ***** válasza:
72%

A 4-nél a pont.

Kérdező, abban a pillanatban, ha elkezd szószerint fél kg hízásért(nem több) pampogni, abban a pillanatban dobbants, mert onnantól kezdve minden időd pocsékba megy.

2014. aug. 31. 20:19
 8/30 A kérdező kommentje:
7: ezt megígérem:) nyilván magamtól is dobbantanék, ha sértegetne és "pampogna" nekem egy felnőtt ember, hiszen én is az vagyok, nem a kislánya:)
2014. aug. 31. 20:20
 9/30 anonim ***** válasza:
64%

Minél nagyobb hangsúlyt fektet egy férfi a külsőre, annál jobban tárgynak látja a nőt.

[link]

2014. aug. 31. 20:21
 10/30 anonim ***** válasza:
76%

Felületesnek és felszínesnek tartanám, ha állandóan, feltűnően sokat emlegeti a külsőt.

Mi lesz, ha megereszkedik a melled, ráncos lesz az arcod, pocakot növesztesz, nagyobb lesz a feneked? Jön a következő húszéves?

2014. aug. 31. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!