Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem félnétek, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem félnétek, hogyha a férjetek/vőlegényetek nagyon kihangsúlyozná a pozitív tulajdonságaitok közül a külsőtöket?

Figyelt kérdés

A vőlegényem előző házassága boldogtalan volt, egy vele egyidős nővel volt akkoriban. Már 1 éve nem volt senkije, mikor találkoztunk és azonnal nagy egyetértés volt: belsőnk, külsőnk sokban összeillik.

De valahogy feltűnően sokat emlegeti, hogy fiatal vagyok, és gyönyörű, vékony, csinos, szép. Az agyi kapacitásunk hasonló (közös foglalkozás), szóval nem kizárásos alapon emlegeti a külsőmet többet.

Ez természetes dolog, ez a fajta dicsérgetés? Csak amiatt, hogy leszek majd nem fiatal is (mint pl. a volt felesége)...(természetesen nem ezért váltak, a nő szénné csalta őt, meglopta, stb.)

26N, 36F

2014. aug. 31. 19:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%
9-nél is pont van.
2014. aug. 31. 20:23
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

Hmm... én szeretem is, meg nem is.

Ha azt mondja a párom (vagy akárki, férfi, nő), hogy jó a mellem, az nem boldogít. Egyszer majd lógni fog, randa lesz.

Ha viszont azt mondják, szép a mosolyom... az is a külsőm, és azt szeretem, mert bár több ránccal, de 60 évesen is így fogok mosolyogni.

2014. aug. 31. 20:25
 13/30 A kérdező kommentje:

Dicséri a belsőmet is, hogy mennyire okos vagyok, tájékozott, ha közös projektünk van, dicsér, hogy mennyire ügyesen átlátom a dolgokat, stb.

Őszintén szólva mintha fele-fele lenne nagyjából, de valahogy mégis a fiatal és a vékony szó nagyon csúnyán hangzik.

2014. aug. 31. 20:28
 14/30 anonim ***** válasza:
43%
Talán csak undorodik a kövér nőktől. Sok férfi van így vele.
2014. aug. 31. 20:30
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Az én férjem 7 évvel fiatalabb mint én,mindig nagyon sokat dicsérte-dicséri a külsőmet(a belső tulajdonságaimat is,de itt most a külső tulajdonságok dicséretéről van szó) többet mint a belső tulajdonságaimat.Én ezt annak tudom be,hogy nagyon sok igénytelen nő van,legalábbis,ha megyünk együtt vásárolni,vagy valahová,többségben vannak az "elanyásodott" nők.Nekünk is van két gyerekünk,ennek ellenére mindig magassarkúban járok,egy kis smink mindig van,és nem hordok rám 3 számmal nagyobb ruhákat,nagy a kontraszt,és Ő nagyon elégedett,hogy nem hagyom el magam,és büszkén tud velem mutatkozni az utcán.(az előző felesége neki is vele egyidős volt,még gyerekük sem volt,és mégis nagyon elhagyta magát).Szóval,én az elégedettségnek tudom ezt be.
2014. aug. 31. 20:33
 16/30 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, vannak nők, akik nem fogják sem a bőrüket, sem a lábukat tönkretenni azért, mert pár hibbant szerint ez jó ötlet, a többi meg szalad utánuk. Ez nem igénytelenség, hanem életstílus. Lehetnél valamivel igényesebb a gondolkodásmódodra is, ha már a feneked kemény. Már ha az, ugye. Az?
2014. aug. 31. 20:40
 17/30 A kérdező kommentje:
utolsó: igen, ez se jutott eszembe, nálunk a munkahelyen nincsenek nők (vagyis hááát...határeset, ahogy a kollégák mondják:D), szóval lehet, hogy csak nagy a kontraszt. (bár én csak heti kétszer hordok magassarkút:))
2014. aug. 31. 20:45
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Én örülök, hogy a párom dicséri a külsőmet. Szerintem ez teljesen természetes. Hiszen azért van velem, mert tetszem neki.

Persze a belső tulajdonságaimat is szokta dicsérni.

Szerintem nincs mitől félned. Örülj, hogy tetszel neki.

2014. aug. 31. 20:46
 19/30 anonim ***** válasza:
86%
Miért menne tönkre a lábam,ne legyél nevetséges.Nem egész nap vagyok magassarkúban,hanem ha elmegyünk valahová,vásárolni,vagy vacsorázni.A szempillaspirál sem teszi tönkre az arcbőrt,meg a szájfény sem.Nekem magyarázhatod az "életstílust" de az edzőcipőket,meg a melegítőnadrágokat,sportoláshoz gyártották,vagy otthoni tevékenységekre,meg túrázni,mégis olyan sok "nő" abban van,már szinte úgy hordja mintha a saját bőre lenne:)) A hajukat,meg levágatják rövidre,mint valami pasi.Nem általánosítok,én csak azokról a nőkről írok,akiket naponta látok az iskola előtt,vagy a boltban.Akinek nem inge ne vegye magára.
2014. aug. 31. 20:49
 20/30 anonim ***** válasza:
96%

1. Vgyok

Nekem nőként is elsőre az 5-ös Válasza ugrott be..

Hát már semmi sem jó? Írtad, hogy nem csak a külsőd tetszik neki, nem csak azt mondja.

Én kifejezetten szeretem ha kapok tőle isszajelzést, nem azért mert felszínes vagyok, hanem azért mert nem mindig van önbizalmam, sőt az esetek többségében nincs, olott az eszemmel tudom, hgy csinos vagyok, hiszen idegenektől is kapok visszajelzést, nem felszíneset, smineks is talált be modellnek.. De nem érzem.. Nem látom, ha tükörbenézek, viszont a férjemnek elhiszem, mert látom a szemében, hogy ha mondja, nem csak szimplán az én kedvemere akar tenni..

Megkérdezted hgy mi élnénk-e..én nem ert ismerem a ferjemet, nem tudna csak a külsőm miatt velem lenni, többet ér a belső, és az együtt elöltött idő, a amit már áteltünk együtt, és letettünk egymásnak az asztalra, ha lehet így mondani.

Benned viszont felmerült, hogy ebből lehet baj, akkor annak oka van.

Azért hozzátennék még annyit, hogy ha valanek ronda a lelke az kisugárzik az arcra, mimikára, tehat ha belsőleg nem tetszenél neki,makkor külsőleg sem.. Közhely, de így van

2014. aug. 31. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!