Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 10 év házasság után külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év házasság után külön kassza: jogos kérés? Vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Tanácsotokat szeretném kérni, mert már nem tudom, mit gondoljak.

10 éve vagyunk házasok, 3 gyerekünk van. A férjem informatikus, nagyon sokat fejlődött a szakmájában, sokat tanult, amiben én támogattam. A beteg anyját is én ápoltam, hogy ne kelljen egy külföldi munkát megszakítania, pedig éppen elég dolgom lett volna a 2 éves "naggyal" és a 3 hónapos újszülött ikrekkel. De úgy gondoltam hogy egy család vagyunk, értünk is dolgozik, megéri.

Most végre egyenesbe jöttünk, sikerült a munkámban is behoznom az itthon töltött éveket, el tudnék menni külföldre pár hónapra tanulni. A gond az, hogy ekkor fizetés nélküli szabadságon lennék. Az utazást, szállást, teljes ellátást fizeti a cég, de fizetést nem kapnék.

A férjem nagyon ki van ezen akadva, hogy ezt mégis hogy gondolom, és hogy márpedig innentől külön számla, külön kassza, külön megtakarítás.

Nem értem, miért nem támogat, miért csinál úgy, mintha valami élősködő lennék.

A munkára szeptember közepéig kell választ adnom, de nem tudom, addig meg tudjuk-e beszélni ezt normálisan.

Mit gondoltok? Jogos, hogy ezt kéri? Én hisztizem túl?

2014. aug. 30. 08:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
4 hónap hosszú idő. Neked kell tudni, hogy kockáztatod-e a házasságod a karrierért. Melyik mennyit ér neked? Itthon nem lehetne tovább képezni magad? Szültél 3 gyereket. Őket kellene nézned elsősorban. 1 nő nem mehet el 4 hónapra 3 gyerek mellöl.Gondold át , család vagy karrier??? ez a nagy kérdés!!Mielött jött a 3 gyerek, miben állapodtatok meg a férjeddel? Ahhoz kéne tartani magad.Főállású anya leszel vagy karrierista nő???
2014. szept. 17. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!