Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a kedvesetek ilyen üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kedvesetek ilyen üzenetet kap egy lánytól, vajon megcsal?

Figyelt kérdés
Igyekszem pontosan idézni: "Szia Cicc! Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?" Nem tudom mire vélni, hogy csak egy játékos kedvű ismerős, vagy van-e köztük valami...Sajnos a múltban előfordult, hogy megcsalt, de tudja több dobása nincsen. Csak a két kicsi gyerekünk miatt próbáltam meg vele újra...
2014. aug. 27. 12:55
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Kedves 39-es! Örülök igazán, ha a te életed csupa gyöngyvirág és szivárvány, és még soha meg nem csaltak. Nem bántásiból, de vagy nem tudsz róla vagy nem volt még párod. Aki 33 éves és még egyszer sem csalták meg, hát az bűzlik. De ne térjünk már el a témától, most az én mocskomban dagonyázunk:D
2014. aug. 28. 08:13
 42/47 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem én vagyok az egyetlen nő, akit nem csaltak még meg :)
2014. aug. 28. 08:42
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, 25 éves vagyok, de engem sem csalt meg 1 párom sem, valamint jövőre megyek férjhez. Szerencsére olyan pasikat fogtam ki, akinek eszébe sem jutott volna megcsalni, valamint volt olyan is, hogy nyaralásom közepén felhívott az akkori párom, és közölte, hogy ne haragudjak, de találkozott egy lánnyal, este találkoznak, és inkább most elmondja, hogy vége a kapcsolatunknak, mintsem megcsaljon..igaz 1 hónapja voltunk együtt, és aznap este jól bekoktéloztam, de legalább szakított és elmondta, mielőtt még a hátam mögött kavar mással míg nem vagyok otthon.

A másik pedig, hogy a vőlegényem is olyan típus, akinek eszébe sem jutna megcsalni, vagy ha az évek során odáig jutnánk, hogy már nem érez irántam úgy, előbb kilépne/kilépnénk a házasságból, mintsem szeretőt tartsunk, vagy félre k*féljünk az első adandó alkalommal. Ennyire tiszteljük egymást, és a másik emberi mivoltát, hogy nem alázzuk meg egymást!

Egyébként a "kedvesed" valószínűleg nem mondott igazat, ha egy kicsit átgonolod tiszta fejjel akkor magad is rá fogsz jönni. Ciccnek hív minden nőt a munkahelyen? Röhej... nem éppen egy érett, házasságban élő 2 gyermekes családapa képe ugrik be egy olyan férfiról aki így hív boldog/boldogtalan nőt. "Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?" Ne haragudj, de ha egy munkatársa így szeretné azt kifejezni, hogy hát akkor nem találkoznak mostanában mert másik szakon van, ez is eléggé furcsa. A másik, hogy a nőt miért érinti ez olyan mélyen, hogy még telefonon is képes utánaérdeklődni, hogy miért nem fognak együtt dolgozni? Valami itt bűzlik, ezt te is tudod, csak homokba dugod a fejed és menekülsz a tiszta valóság elől. De ne legyen igazam, és minden jót kívánok!

25/N

2014. aug. 28. 09:17
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
fájdalmasan naiv vagy kérdező
2014. aug. 28. 10:19
 45/47 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azért látom, még ott a tüske a szívedben. Csak akkor fogsztudni továbblépni, ha tényleg megbocsátasz.
2014. aug. 28. 10:20
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam az utolsó kommenteded kedves kérdező. Hát ne tudd meg... mintha magamat olvastam volna!!! Anno én is feltettem egy kérdést hasonló problémával. Miután rákérdeztem az EX páromnál, hogy ez mégis mi akar lenni ugyan ilyen komnmentet küldtem el a többieknek. Persze egyből levágták, hogy milyen kis naiv lány vagyok, de én lehurrogtam őket, hogy már pedig ÉN ismerem a páromat és tudom milyen, ha sumákol és most teljesen más volt, hiszek neki. Már előtte megtört szintén nálunk is a bizalom, tudtam a facebook jelszavát(megadta nekem direkt). Az én exem ugyanúgy reagált, ahogy a Te párod. Teljesen nyugodtan, a szemembe mondta (még mosolygósan is), hogy de kis buta vagyok, ez csak ezért meg azért van, ha akarok irhatok a lánynak is, én látok többet bele a dologba, de ő megérti, mert már megreccsent a bizalom, de ő engem akar és nem érdekli más és tisztával van azzal, hogy mivel járhat a hazudozás. Persze ahogy te sem irtál a nőnek én sem irtam :) Mert NAIV voltam és elhittem neki, hisz olyan nyugodt és összeszedett volt, nem hebegett-habogott, gondoltam akkor mi értelme irni, biztos igazat mond... És tudod mit? Rohadtul tudta, hogy nem fogok a lánynak irni, ezt hivják MANIPULÁLÁSNAK. Akkor még szerelmes voltam és nem láttam a fától az erdőt. Végül elhagytam, mert ismét kiderült egy disznósága. Persze mondanom sem kell, hogy utólag kiderült, hogy nagyon is volt köztük valami, képes volt higgadtan, mosolyogva a képembe hazudni. Megcsalt a nővel. Azóta úgy gondolom a szakitás volt életem legjobb döntése és baromira sajnálom, hogy ennyi évet szántam rá a fiatalságomból. Jó kis tanulópénz volt, megtanultam, hogy soha ne alázzam meg magam és mindig hallgassak a belső megérzésemre és ha beledöglök sem adjak második esélyt, mert kutyából nem lesz szalonna!!! :) Nem akarom most azt állitani, hogy biztos, hogy megcsalt, pusztán leirtam az én ijesztően hasonló történetemet. Légy résen!
2014. aug. 28. 18:17
 47/47 anonim ***** válasza:

Szia kérdező ! 

Mi lett a történet vége ?

2015. máj. 20. 09:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!