Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kedvesetek ilyen üzenetet kap egy lánytól, vajon megcsal?
Érdekes, 25 éves vagyok, de engem sem csalt meg 1 párom sem, valamint jövőre megyek férjhez. Szerencsére olyan pasikat fogtam ki, akinek eszébe sem jutott volna megcsalni, valamint volt olyan is, hogy nyaralásom közepén felhívott az akkori párom, és közölte, hogy ne haragudjak, de találkozott egy lánnyal, este találkoznak, és inkább most elmondja, hogy vége a kapcsolatunknak, mintsem megcsaljon..igaz 1 hónapja voltunk együtt, és aznap este jól bekoktéloztam, de legalább szakított és elmondta, mielőtt még a hátam mögött kavar mással míg nem vagyok otthon.
A másik pedig, hogy a vőlegényem is olyan típus, akinek eszébe sem jutna megcsalni, vagy ha az évek során odáig jutnánk, hogy már nem érez irántam úgy, előbb kilépne/kilépnénk a házasságból, mintsem szeretőt tartsunk, vagy félre k*féljünk az első adandó alkalommal. Ennyire tiszteljük egymást, és a másik emberi mivoltát, hogy nem alázzuk meg egymást!
Egyébként a "kedvesed" valószínűleg nem mondott igazat, ha egy kicsit átgonolod tiszta fejjel akkor magad is rá fogsz jönni. Ciccnek hív minden nőt a munkahelyen? Röhej... nem éppen egy érett, házasságban élő 2 gyermekes családapa képe ugrik be egy olyan férfiról aki így hív boldog/boldogtalan nőt. "Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?" Ne haragudj, de ha egy munkatársa így szeretné azt kifejezni, hogy hát akkor nem találkoznak mostanában mert másik szakon van, ez is eléggé furcsa. A másik, hogy a nőt miért érinti ez olyan mélyen, hogy még telefonon is képes utánaérdeklődni, hogy miért nem fognak együtt dolgozni? Valami itt bűzlik, ezt te is tudod, csak homokba dugod a fejed és menekülsz a tiszta valóság elől. De ne legyen igazam, és minden jót kívánok!
25/N
Szia kérdező !
Mi lett a történet vége ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!