Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kedvesetek ilyen üzenetet kap egy lánytól, vajon megcsal?
"Szia Cicc! Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?"
Nekem teljesen egyértelműnek tűnik. Cicának nem hívunk nős férfit, akármilyen jókedélyű ismerősünk is,puszizkodni se szoktunk összejárni, ha nincs más is a háttérben. Állj a férjed elé és kérdezz rá! a tetszik ha nem ezzel szembe kell nézned. Ha hazudik, és mindenfélét kitalál, akkor azt úgyis észreveszed.
És te hogy jutottál be a férjed facebookjára?
No, igen, ez megintcsak más kérdés. De ha már itt tartasz, hogy a férjed facebookján kutakodsz (és gondolom a telefinjában is), akkor nem biztos, hogy annyira nagyon kéne ehhez a szépnek látszó kapcsolathoz ragaszkodni.
Ismerősök? Előzményeket a beszélgetésben láttad?
Szerintem az a baj azzal, ha írsz a lánynak, hogy a férjed mögött teszed. Oké, ő is a hátad mögött csinálja, ha csinálja, de ha mégsem, akkor te vagy a rossz és rengeteget ronthatsz rajta.
100.000 Ft-ban mernék fogadni, hogy nem fogsz.
Vagy egyedül fenn tudod magad és a gyerekeket tartani? Tudtok hova költözni? stb.
átgondoltad ezt?
szerintem fontosabb neked ez az élet, még így is. mintsem hogy visszaköltözz a szüleidhez.
vagy hogy a gyerekekkel beköltözz egy 30 nm-es garzonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!