Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a kedvesetek ilyen üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kedvesetek ilyen üzenetet kap egy lánytól, vajon megcsal?

Figyelt kérdés
Igyekszem pontosan idézni: "Szia Cicc! Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?" Nem tudom mire vélni, hogy csak egy játékos kedvű ismerős, vagy van-e köztük valami...Sajnos a múltban előfordult, hogy megcsalt, de tudja több dobása nincsen. Csak a két kicsi gyerekünk miatt próbáltam meg vele újra...
2014. aug. 27. 12:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

"Szia Cicc! Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?"

Nekem teljesen egyértelműnek tűnik. Cicának nem hívunk nős férfit, akármilyen jókedélyű ismerősünk is,puszizkodni se szoktunk összejárni, ha nincs más is a háttérben. Állj a férjed elé és kérdezz rá! a tetszik ha nem ezzel szembe kell nézned. Ha hazudik, és mindenfélét kitalál, akkor azt úgyis észreveszed.

2014. aug. 27. 14:15
 22/47 anonim ***** válasza:
11%

És te hogy jutottál be a férjed facebookjára?

No, igen, ez megintcsak más kérdés. De ha már itt tartasz, hogy a férjed facebookján kutakodsz (és gondolom a telefinjában is), akkor nem biztos, hogy annyira nagyon kéne ehhez a szépnek látszó kapcsolathoz ragaszkodni.

2014. aug. 27. 14:17
 23/47 anonim ***** válasza:
8%

Ismerősök? Előzményeket a beszélgetésben láttad?

Szerintem az a baj azzal, ha írsz a lánynak, hogy a férjed mögött teszed. Oké, ő is a hátad mögött csinálja, ha csinálja, de ha mégsem, akkor te vagy a rossz és rengeteget ronthatsz rajta.

2014. aug. 27. 14:17
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lány sem biztos, hogy elmondaná, de egy próbát lehet, hogy megér. Én szerintem 100%, hogy megcsalt. Én már alapból azt sem tolerálnám, hogy csak úgy akárki "cicc"-nek hívja, de a "mostanában nem lesz pusziszkodás" biztos, hogy azt jelenti, hogy mostanában valamiért nem fognak tudni összejárni dugni. Úgyhogy szerintem nem csak egyszerűen megcsalt, hanem viszonya van azzal a nővel, és már többször is megtette.
2014. aug. 27. 14:18
 25/47 anonim ***** válasza:
Egyszerű a történet: a másik nőci szeretné ha gyors iramban lelépnél a pasitól:D
2014. aug. 27. 14:31
 26/47 A kérdező kommentje:
Az egészben az a szomorú, hogy én mindig rengeteg energiát fektettem ebbe a kapcsolatba, és úgy érzem, hogy nem miattam történt ez...Én nagyon szeretem őt a mai napig, és vele terveztem leélni az életemet. De úgy látszik, mindegy. Egyébként rájöttem, hogy blöffölni fogok: megkérdezem tőle ki ez az xy, mert ma kaptam tőle egy üzenetet, hogy szeretik egymást, és engedjem el. Nem szép dolog hazudni, és más facebook-jábam kutakodni, de még mindig szebb, mint megcsalni a másikat.
2014. aug. 27. 15:21
 27/47 anonim ***** válasza:
Na megbocsátottál már azóta a párodnak? :))
2014. aug. 27. 16:23
 28/47 A kérdező kommentje:
6-ig dolgozik, és még a gyerekeket is el kell rakni aludni, mielőtt kiborítom a bilit. Ha megcsalt, nem bocsátok meg neki (nem is tudnék, attól tartok).
2014. aug. 27. 16:29
 29/47 anonim ***** válasza:

100.000 Ft-ban mernék fogadni, hogy nem fogsz.

Vagy egyedül fenn tudod magad és a gyerekeket tartani? Tudtok hova költözni? stb.

átgondoltad ezt?

2014. aug. 27. 16:30
 30/47 anonim ***** válasza:

szerintem fontosabb neked ez az élet, még így is. mintsem hogy visszaköltözz a szüleidhez.

vagy hogy a gyerekekkel beköltözz egy 30 nm-es garzonba.

2014. aug. 27. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!