Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha egy 20 éves lány üzenetet írna a párotoknak?

Figyelt kérdés

Ma beléptem a párom facebook oldalára, persze ő erről nem tud.

Volt ott egy olvasatlan üzenet és én elolvastam, a szöveg ez volt.

"Szia!

Nagyon jó pasi vagy, szeretnélek megismerni.

Ha érdekellek írj."

Ti írnátok a helyemben a párom nevében?

2013. dec. 29. 16:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem tennék semmit.

A párom nevében meg végképp nem írnék, ez ugyanis még jogilag is büntetendö.

Ezen kivül ha belépsz a párod oldalára, akkor megérdemled, hogy rövidesen EX legyen belöled, aki ennyire aljas, azzal nem élnék semmi esetre sem együtt.

Ha nem bízol benne, akkor EGY megoldás van, szakítasz vele, de kémkedni utána igencsak szemétsét töled.

2013. dec. 29. 17:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem vagyok már csitri, és a kapcsolatunk is mélyebb, bensőségesebb, és bizalmasabb annál, hogy ilyeneken felhúzzam magam. :) Ha belevesszük azt az alapból képtelen feltételezést, hogy én belenéztem a párom facebook-jába, akkor visszanéznék pár nap múlva, hogy mit válaszolt a párom.
2013. dec. 29. 17:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát először is a párod látni fogja, hogy elolvastad, mert ugye a face jelzi, ha új üzenet van. Másodszor tényleg nem kéne ezen fennakadni, ha csak valamilyen oknál fogva nincs rá okod. Semmiképp nem írnék a nevében.
2013. dec. 29. 17:08
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Kiröhögném és nem írnék vissza. Minek??

Egyébként nekem amíg nem volt beállítva fb-n, hogy csak ismerősöktől fogadok üzeneteket, nem egyszer kaptam mindenféle arabtól, stb. üzenetet hogy milyen csinos vagyok, nem akarok-e ismerkedni. Egyszerűen átállítottam, most már nem kapok ilyen üzeneteket. Ezt tanácsolom nektek is.

2013. dec. 29. 17:24
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg csak spam... én is kaptam mindenféle nyelven ilyen vackokat... de sz@rtam le...
2013. dec. 29. 17:29
 6/23 acelsziv ***** válasza:
30%
Sajnálom a párodat. Sajnálom, hogy ilyen felesége van. Remélem, mielőbb észbe kap és keres egy normálisat
2013. dec. 29. 17:33
 7/23 anonim ***** válasza:
33%
Undorító, ha valaki ilyen szinten kémkedik a párja után. Remélem otthagy a 20 éves lányért.
2013. dec. 29. 17:35
 8/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem tennék semmit, és nyilván ha a párom szeret, velem akar lenni akkor ő is, de mondjuk ezek után katasztrófa hogy ilyeneket meg engedsz magadnak!

A bizalom a leges legfontosabb!!

2013. dec. 29. 17:55
 9/23 anonim ***** válasza:
43%
ja a bizalom,azért Qnak át sok nőt mert annyira megbizik a párjába.Igazítsd el.Majd többet nem írkál:))
2013. dec. 29. 18:29
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem írnék neki,hanem kapásból szóltam volna a férjemnek,röhögve h"írt az utódom":)Valószínűleg együtt válaszolnánk neki,de inkább nem,mert az ilyen szóra sem érdmes....

Elég biztosnak érzem a kapcsolatunkat,h ilyesmi ne hassa meg..

De azért te sem vagy semmi..."persze ő erről nem tud"Nálunk nem tabu egymás facebookja,sokszor használjuk egymás gépét,ha üzenet van,van,h el is olvassuk,de szándékosan biztos nem kémkednék utána..sokszor észre sem veszem,h az övé van belépve,ahogy ő sem az enyémet..ugyanis annyi átfedés van a barátaink között..

2013. dec. 29. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!