Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha egy 20 éves lány üzenetet írna a párotoknak?

Figyelt kérdés

Ma beléptem a párom facebook oldalára, persze ő erről nem tud.

Volt ott egy olvasatlan üzenet és én elolvastam, a szöveg ez volt.

"Szia!

Nagyon jó pasi vagy, szeretnélek megismerni.

Ha érdekellek írj."

Ti írnátok a helyemben a párom nevében?

2013. dec. 29. 16:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Ha ebből a pár sorból kiderült számodra, hogy az írója egy 20 éves lány, akkor te nem belepillantottál a párod facebook-jába, hanem felforgattad fenekestől.

Egyébként azért élsz vele együtt, mert szeretsz kutakodni mások után, vagy szereted is?

2013. dec. 29. 18:46
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak a kérdésre válaszolva:szólnék a páromnak,hogy figyelj,ez és ez történt,engem ez bánt és zavar.Szégyellem,hogy kémkedtem,de a kiscsaj nyomulása sem esik jól.Aztán megbeszélném vele,mi legyen az üzenet,illetve a lány további ,,sorsa".
2013. dec. 29. 19:29
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

1. A párod helyében amint megtudnám, hogy te belépegetsz az én jelszavammal bárhova is, először is megkapnád a magadét szóban aztán peidg új jelszót generálnék és nem kötném az orrodra.

2. Bárki is ír a párodnak, ez az ő dolga, hogy rendezze a dolgait. Neked SEMMI közöd nincs hozzá.

"Ti írnátok a helyemben a párom nevében?"

Nem. Sőt, ha a párod helyében ha megtudnám, hogy a nevemben írogatsz bárkinek is az én titkos kódomat felhasználva, úgy kivágnálak a kapcsolatból, mint a macskát a hóra.

Gyk: Nem veszed észre, hogy ez mennyire durva, amit csinálsz? A legjobb úton vagy afelé, hogy egy másik csaj kezére játszd a pasidat.

2013. dec. 29. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem írnék,viszont figyelném h a párom mit ír vissza illetve miről beszélgetnek!Ha úgy alakulna,ha olyanról amiről nem kellene szóvá tenném,nem csak a páromnak a csajnak is!
2013. dec. 29. 20:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit... ugyanis nem olvasnék bele semmilyen levelezésébe :) Volt már hogy itt hagyta a facebookját... körültekintés nélkül mentem is a kilépésre.. nem az én dolgom :)
2013. dec. 29. 20:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

-Mit tennék??

-Rögtön elszégyellném magam!!

2013. dec. 29. 20:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem a mellékessel:

mi a jó büdös francot keresel a párod tudta nélkül a Facebook-fiókjában? Mocsok proli dolog más személyes fiókjában turkálni. Én kivágnálak ezek után, mint a macskát szarni, mert semmi közöd nincs hozzá (nőként írom).

És ne válaszolj a csajnak. Mit gondolsz, a párod nem jön rá, hogy helyette írogatsz?

Amúgy hagyd, hogy a párod intézze el. Attól még nem történt semmi durva, hogy egy random hülye liba elkezd írni neki, ráadásul olvasatlan is volt az üzenet...

2013. dec. 29. 21:12
 18/23 anonim ***** válasza:
6%

Te nagyon hülye vagy. Minek lépsz be az oldalára?

Egyébként alapdolog, hogy vannak mások is, akiknek tetszik a párod, és ezek között olyan kis r*b*ncok is vannak, akik lépnek is.

Viszont ha a párod figyelmen kívül hagyja az üzenetet, vagy elutasítja a lányt, akkor neked k**vára nem kell semmit se csinálnod. Majd ő megoldja.

18/L

2013. dec. 29. 22:06
 19/23 anonim ***** válasza:
8%

Remélem, nem az van, amit sok feleség tesz, hogy felrakja a férje fotóját, akit gyanútlanul bejelölgetnek a barátok, de a férj erről nem is tud. Így tényleg olyan 20 éves lány ír, akinek tetszik a férjed. Viszont a férjed nem is tud erről az egészről.

Sajnos, már nem egy ilyenbe futottam bele. Tehát sok nő, hogy "védje" a kapcsolatát: felteszi a pasija fotóját az ő tudta nélkül. A pasi meg egész este fűzi az agyam egy koncerten, stb., stb., stb. és másnap írok neki üzenetet a Facebookon, hogy "Klassz volt a tegnap este"; és egy ormótlan női üvöltözés a válasz... hamar rá lehet jönni, hogy nem a fiú írta! (Szerintem ez büntetendő, más személyiségével visszaélni.)

2013. dec. 30. 04:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de teljesen túlreagálod a dolgokat, semmi értelme a kiakadásodnak.

Te vagy a férjedben nem bízol vagy magadban!

Mit tennék? Semmit. Mivel semmit nem is tehetsz.

Eszemben nem jutna a párom helyében írni.

Most azpn vagy kiakadva, hogy egy 20 éves lány ráír a párodra?

Ebben még semmi nincsen. Valószínűleg a párod csak elolvassa majd és válaszra sem fogja méltatni.

Ilyeneken nem kellene leragadni. Nincs okod szerintem a féltékenységre. A párod biztos szeret Téged és nem fog holmi 20 évesekkel foglalkozni. A másik meg az, hogy nem iktathatod ki az egész női nemet. Lesznek még olyanok, akik a párodra írnak vagy megszólítják. Ez ellen úgysem tusz semmit sem tenni csak annyit, hogy bízz magadban és a párodban. Nem az ilyen nőktől fog a kapcsolatotok tönkremenni, hanem attól, hogy majd a párod rájön, hogy betegesen féltékeny vagy és menekülni fog előled. Gondolom nem ezt szeretnéd elérni. Szóval ne kutakodj és nyomozz utána, mert ez sehova sem vezet.

Egyébként nálunk is volt ilyen eset, hogy 1-2 lány ráírt a páromra, elolvasta, de nem válaszolt nekik, sőt még meg is mutatta nekem őket. Külföldiek voltak, de amúgy arra tippeltünk, hogy ezek spam-ek, mert nagyon értelmetlen volt a levél. De már magyar lány is írt rá, de annak sem írt vissza és arról is tudtam.

2013. dec. 30. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!