Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a kedvesetek ilyen üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kedvesetek ilyen üzenetet kap egy lánytól, vajon megcsal?

Figyelt kérdés
Igyekszem pontosan idézni: "Szia Cicc! Akkor mostanában nem lesz pusziszkodás?" Nem tudom mire vélni, hogy csak egy játékos kedvű ismerős, vagy van-e köztük valami...Sajnos a múltban előfordult, hogy megcsalt, de tudja több dobása nincsen. Csak a két kicsi gyerekünk miatt próbáltam meg vele újra...
2014. aug. 27. 12:55
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Igen, lenne hova költözni, és igen, el tudom magunkat tartani (szerencsére). De ne szaladjunk olyan előre, még reménykedek, hogy nincs zűr. Vagy megint naiv vagyok?
2014. aug. 27. 16:32
 32/47 anonim ***** válasza:
15%

Hát, szerintem ahelyett, hogy itt hergeled magad, és jól meggyőzeted magad KÍVÜLÁLLÓKKAL arról, hogy egy mocsok a gyerekeid apja, kérdezz rá nála. Kérdezd meg, ki ez a nő, mit akar és mutasson be neki. A helyzet kínosságából lehet következtetni. Nem ismerjük a férjed, nem tudjuk, milyen más emberekkel. Nálunk ez például közel sem így működik.

Oké, én nő vagyok, de az ismerőseim fele cicának, drágának vagy kislánynak hív, sok barátom (közös barátok férjemmel), sőt, még a sógorom is tsókkal, puszival vagy 'hiányzol'lal köszön el, és soha senkit senkivel nem csaltam meg, és senki nem csalt velem meg senkit.

És már várom, hogy most jól le leszek pontozva, mert mi nem állunk egymás sarkában húsbárddal, vadászva a félreérthető jelekre.

2014. aug. 27. 16:35
 33/47 anonim ***** válasza:
Na mi történt?
2014. aug. 27. 18:29
 34/47 anonim ***** válasza:
45%

Kérdezz rá, szépen nyugodtan.

Aztán ne csodálkozz azon, ha tagad mindent.

Meg azon sem, hogy esetleg jogosan felháborodik azon, hogy mit kutakodsz az ő facebookjában (az ugyanis magánszféra, olyan mint a telegfon, levél. Vagy nálatok mindenki tudja mindenhova a másik jelszavát?)

2014. aug. 27. 18:39
 35/47 anonim ***** válasza:
Na? Szerintem jó a taktika... de mi lett a vége?
2014. aug. 27. 20:07
 36/47 anonim ***** válasza:
megírnád mi történt?
2014. aug. 27. 20:46
 37/47 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne.
2014. aug. 27. 21:05
 38/47 anonim ***** válasza:
53%

Neked is egy lehetőséged van: nem nyomozol utána

Neki is egy van: mindent tagad.

Valszeg ő ezt teszi, ezért nem fogod elhagyni. De saját magadat rombolod az örökös koslatással.

2014. aug. 27. 21:23
 39/47 anonim ***** válasza:
17%

38: én azt mondom, az ilyen nő meg is érdemli. Van elég sok rendes pasi, miért nem olyat választott.

Nekem sosem volt ilyen párom. Miért? Mert nem csak a pofit néztem :)

33N

2014. aug. 28. 08:04
 40/47 A kérdező kommentje:

Na, hát tulajdonképpen mellélövés lett a vége...Igazából nem tagadott, mert nem volt mit. Nyugisan rákérdeztem, és nyugisan elmondta, hogy a lány a munkatársa, a mostanában arra vonatkozik, hogy átrakták őt egy másik műszakba (igaz is), és a cicc onnan van, hogy ő több lány kollégáját így hívja. A pusziszkodást ő sem nagyon érti. A kérdésre nem válaszolt (ez is igaz), és a beszélgetést sem ő kezdeményezte. Mondhatnánk azt, hogy nem ismerte el, és nem ez az igazság, de teljesen másképp viselkedett, mint amikor tényleg megcsalt. Felém fordult, a szemembe nézett, és azt is felajánlotta, hogy írhatok a lánynak, ha szeretnék (ezzel nem éltem). Egyáltalán nem dühöngött, még 12 óra munka után is nyugodtan világosított fel, szóval akinek nem inge, ne vegye magára működött. Azt hiszem én pörögtem túl egy kicsit a dolgokat.

És a másik facebook-ja: őt nem zavarja, ha néha felmegyek a facebook-jára, engem se zavarna, ha ő felmenne az enyémre, de ő ezt nem teszi. Ennyi.

2014. aug. 28. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!