Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom 18 éves fia a facebook-o...

Párom 18 éves fia a facebook-on írt nekem egy üzenetet, hogy szerelmes belém. Mit tegyek, elmondjam az apjának?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

azt értjük,hogy a párod férfi,

-de te is az vagy ?

2013. okt. 2. 17:27
 2/14 anonim válasza:
21%
Csak dugni akar a srác veled. Vagy belemész vagy nem.
2013. okt. 2. 17:31
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Én elmondanàm de csak ugyh van bizonyiték mint pl a levél.
2013. okt. 2. 17:36
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom kb egyidős vagy a sráccal :D
2013. okt. 2. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

le lehet ezt aranyosan is kezelni. nem csoda ha egy 18 éves fiu beleszeret a kivánatos mostohaanyjába. ved ugy hogy a fiu diszkréten kéri a segitségedet. irj neki vissza olyasmit hogy segitesz neki tanácsokat adni hogyan keressen hozzá való nőt, s a legjobb ha mindezt igy facebokon keresztul teszitek. kialakulhat egy bizalmas viszony ahol te végig a háttérben maradsz. nem is baj ha van az embernek ilyenkor egy tanácsadója aki elmondja mit érez egy nő, nekem is jól lött volna annó.

de mond meg neki határozottan hogy te tabu vagy.

2013. okt. 2. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Én megmutatnám páromnak hogy mit írt a gyermeke, majd együtt átbeszélném vele hogy mit kellene erre reagálni.
2013. okt. 2. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
43%
mert szereted a balhét. de a kérdező nem biztos hogy szereti.
2013. okt. 2. 18:03
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

NOs, nem tudjuk a hátteret, így aztán elég merész tanácsot adni...

-Te hány éves vagy?

-Mióta élsz velük?

-Milyen a kapcsolatotok?

-A fiú biztosan szerelmes beléd, vagy csak szivat?

-A fiúnak milyen a kapcsolata az apjával?

Amennyiben komolyan gondolta, akkor nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy szaladsz árulkodni a párodnak! Lehet, hogy eltudod te is rendezni. De határozottan add tudtára, hogy tiltott gyümi vagy, ne hagyd reménykedni...

Ha meg csak szivat, mert kamasz és tréfálkozik veled vagy esetleg utál és így akar elüldözni, akkor is elrendezheted az apja nélkül, de itt már kevésbé kell szívbajosnak lenned, hogy mégis közöld az apjával...

2013. okt. 2. 18:10
 9/14 anonim ***** válasza:
4%
Vagy bepucsitasz neki és MÉGEGYSZER MÉGEGYSZER MÉGEGYSZER !!! Elöbb utóbb elmegy a kedve
2013. okt. 2. 18:17
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Ne mond el az apjának, vagyis a párodnak! Szegény gyereket csak beégetnéd vele, és lehet balhé is lenne belőle. Szerintem mond neki hogy jól esik a közeledése, de nem lehet köztetek semmi a korkülönbség miatt, és mivel az apjával vagy. kb ennyi!
2013. okt. 2. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!