Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire kell a gyerekvallalast meggondolni?
Én csak a saját példámat tudom leírni.
5 éve élünk együtt a férjemmel 1 éve házasodtunk össze. 3 nappal az esküvő előtt derült ki a baba nagyon örültünk hisz már 2 éve próbálkoztunk. Természetesen biztos munkahelyem volt már 6 éve. Mikor a nászút után bejelentettem,hogy terhes vagyok azt mondták persze gratulálnak semmi baj. Majd mikor veszélyeztetve lettem és kiírtak táppénzre(veszélyben voltunk mindketten) szintén. Aztán amikor megszültem 1 hónapra rá jött a papír,hogy kirúgtak. A férjemnek 15 éve fix a munkahelye de nekem is az volt. Van tartalékunk de tippem sincs,hogy hova fogok visszamenni dolgozni. Egy biztos. 8 órába nem tudok menni,mert vidéken lakunk és sajnos nagyon kevés itt a munkalehetőség így fel kell mennem pestre. Időben 1 óra csak oda ha a belvárosba kell mennem az is másfél. S hiába viszem hajnalba a gyereket s megyek érte későn úgy,hogy haza is érjek max a 6 óra jöhet szóba. Ráadásul jön majd az,hogy fel se vesznek,mert ott a gyerek aki ha beteg nyilván a nő marad otthon. A férj csak akkor tud normálisan segíteni ha olyan a munkahelye.Az én férjemnek nem.
Utolsó terhesen senkit nem lehet kirúgni mert nyert ügye van bíróságon feljelentéskor. Egyik munkáltató sem hülye, hogy ezt megtegye.
"ha annyira benéztem, akkor a kormány miért tervezi, hogy kitolja a szocpol felvehetőségének az életkorát"
Ősszel választáskormány mindent megígér csak megszavazzák őket.
# 31/34
Erre mondjuk nem emlékszek de a kormány ígért használt lakásra is szocpolt, 2 gyerekeseknek dupla adókedvezményt a jelenleginél,300 ezres anyaságit mi is lett ezekből?
Szóval inkább gondolkozz mielőtt írsz valamit.
" A statisztika sokszor nem az
igazi valóságot mutatja. Lásd.
átlagbér."
Mi van az atlagberrel? Ja hogy nem a valosagot tukrozi mert csak a hivatalos berek vannak benne es sokan kapnak feketen plusz penzt? Igy valamivel kevesebbet mutat mint realis lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!