Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a ferjemnek most derult ki egy olyan vagya amirol nem szolt?
Nem az a lėnyeg hogy mit szeretne a pàrod ha ez neked megterhelõ,vagy csak egyszerüen undorodsz a pàrod pervez dolgaitol,akkor egyszerüen ne tedd meg,erre nem kötelezhet !! Mert amennyire nem.akarod ės csak a pàrod kedvėėrt tenned meg az neked legroszabb ėlmėnyed lenne!
Mond meg nem ės kėsz!
Elfogadja el ha nem nem igy jàrt!
Hűűű... hát ezt tényleg jobb lett volna házasságkötés előtt megbeszélni.
Hogy mit tegyél? Ha te nem engeded neki, akkor esélyes, hogy kipróbálja máshol. Te tudod, neked mi fér bele...
Nem lehet, hogy mindketten eltúlozzátok ezt a dolgot?
Szerintem érthető, ha ebbe egy nő nem megy bele. A férfinak meg nem kéne ezért cirkuszolnia és meg lehetne szépen beszélni. A nőnek meg nem kéne pusztán már csak a vágy miatt is szakítania ezért.
De fontos, hogy a férfi ezt el tudja fogadni. Attól, hogy vágyna rá, még megértheti. És itt azért szerintem nem egy kielégíthetetlen vágyról van szó, mivel a hagyományos módon is ki lehet elégíteni egy férfit. A szexbe meg elég sok változatosságot bele lehet vinni, orál, pózok, szerepjátékok... Természetesen nem kell belemenni az análszexbe. Orvosi vélemény szerint is azt hallottam, hogy egészségtelen, sérüléseket okozhat. Szóval ezt meg kell értenie.
De én tapasztalatlan vagyok, csak a véleményemet mondtam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!