Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet tenni ha a ferjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha a ferjemnek most derult ki egy olyan vagya amirol nem szolt?

Figyelt kérdés
Kiderult hogy a ferjem olyan dologra vagyik ami regen nem erdekelte vagy legalabbis azt hazudta hogy nem erdekli. Bevallom ez a dolog engem meg kiprobalas szintjen sem vonzz valahogy rosszul vagyok tole. Ha elore tudtam volna hogy ot ez vonzza nem hazassag utan egy evvel mondja hozza sem megyek. Mit tegyek ebben az esetben?
2014. aug. 21. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%
Ha nagyon extrém dologról van szó,elmondhatod neki,hogy te erre semmi pénzért nem vagy hajlandó,és ha nagyon erőlteti,erre rámehet a kapcsolatotok.
2014. aug. 21. 18:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Eddig errol nem beszelt sot regen mikor mondtam hogy nekem ez nem jon be o is azt mondta hogy neki sem.Amugy az analis szex tudom hogy sokan csinaljak de en speciel rosszul vagyok tole.
2014. aug. 21. 18:02
 13/26 anonim válasza:
64%
Űlj le vele beszélgetni és magyarázd el neki, hogy ez neked nem pálya, ha szeret megérti és elfogadja.
2014. aug. 21. 18:04
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Ami zavar, sőt "rosszul vagy" tőle - azt ne tedd. a párkapcsolat arról szól: a másiknak örömet szerezni - csak ez szerez nekem is boldogságot. Ha ezt nem érti, és nem tudja legyőzni az önös vágyát: el kell válni. Ezt meg kell beszélni, sajnos. Soha nem írok olyat, elválni, de ebben az estben sajnos kell.
2014. aug. 21. 18:05
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

Nem az a lėnyeg hogy mit szeretne a pàrod ha ez neked megterhelõ,vagy csak egyszerüen undorodsz a pàrod pervez dolgaitol,akkor egyszerüen ne tedd meg,erre nem kötelezhet !! Mert amennyire nem.akarod ės csak a pàrod kedvėėrt tenned meg az neked legroszabb ėlmėnyed lenne!

Mond meg nem ės kėsz!

Elfogadja el ha nem nem igy jàrt!

2014. aug. 21. 18:06
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
adj neki alternatív ötletet, lábpetting, mellpetting . ha az van, akkor bocsi nem szóltam
2014. aug. 21. 18:11
 17/26 anonim ***** válasza:
13%

Hűűű... hát ezt tényleg jobb lett volna házasságkötés előtt megbeszélni.

Hogy mit tegyél? Ha te nem engeded neki, akkor esélyes, hogy kipróbálja máshol. Te tudod, neked mi fér bele...

2014. aug. 21. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
13%
az ilyenek is elbasszák simán a házasságot . ne engedd meg neki, majd megcsal, oszt akkor baszhatod
2014. aug. 21. 18:35
 19/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet, hogy mindketten eltúlozzátok ezt a dolgot?

Szerintem érthető, ha ebbe egy nő nem megy bele. A férfinak meg nem kéne ezért cirkuszolnia és meg lehetne szépen beszélni. A nőnek meg nem kéne pusztán már csak a vágy miatt is szakítania ezért.

De fontos, hogy a férfi ezt el tudja fogadni. Attól, hogy vágyna rá, még megértheti. És itt azért szerintem nem egy kielégíthetetlen vágyról van szó, mivel a hagyományos módon is ki lehet elégíteni egy férfit. A szexbe meg elég sok változatosságot bele lehet vinni, orál, pózok, szerepjátékok... Természetesen nem kell belemenni az análszexbe. Orvosi vélemény szerint is azt hallottam, hogy egészségtelen, sérüléseket okozhat. Szóval ezt meg kell értenie.

De én tapasztalatlan vagyok, csak a véleményemet mondtam el

2014. aug. 21. 19:05
 20/26 anonim ***** válasza:
1%
Jajj anális szex könyörgöm.... ki nem csinálja manapság?
2014. aug. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!