Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bepróbálkozik az ex?
A vőlegényem volt barátnőjéről van szó.
Miután a párommal szétmentek, összejött egy sráccal, fél évig jártak, úgy tűnt, jól megvannak. Egyszer kiderült, hogy a csaj terhes, ezért hozzámegy a sráchoz. Két hét múlva rájöttek, hogy a csaj nem terhes, de esküvő azért lesz a nyáron. Esküvő végül mégse lett, mert a csaj elhagyta egy másik pasiért. Főként azért, mert az előző párja még egyetemista volt, az új meg gazdag, van lakása, dolgozik...A csaj véletlenül megint terhes, a srác felajánlotta, hogy elveszi, kiderült, hogy nem terhes, de egy hónap múlva azért esküvő.
Tegnap a csaj aggódva írt a páromnak (barátok maradtak, meg most a párom legjobb barátjával jár), hogy talán mégse működik köztük a dolog, mert a srác nem figyel rá. Azaz nem vesz neki minden nap virágot, pedig ő elvárná. Múltkor kapott egy szál rózsát, de azt is kérni kellett, és csak egy szál volt. Meg nem költ rá eleget, csak néha kap valamit.
A lány álomesküvője egy kisebb vagyonba került, egy film alapján készült a ruhája, 2-3 országban esküvő (ő nem dolgozik, csak a pasi), és emiatt kicsit vissza kell fogniuk magukat. (Azaz nem vehet neki minden nap virágcsokrokat meg 25 ezer Ft-s parfümöket, csak néha)
Ezt onnan tudom, hogy a párom elmondta tegnap, mert egész este a csaj lelkét kellett ápolnia. (chaten persze)
A csaj most kitalálta, hogy neki elege van, mégse volt olyan jó döntés az az esküvő, mert a srác megígérte neki, hogy ma mennek sétálni, és mégse mentek. Meg hogy ha kevesebbet költene magára, több jutna rá. (nem egy piperkőc divatbzi a srác, tehát nem értjük, mire költene sokat)
A csaj külföldi, így kell neki valaki, aki elveszi feleségül, hogy EU országban élhessen. Ha a mostani esküvője befuccsol, akkor mehet haza (Romániába vagy Ukrajnába, tippem sincs, hol lakik).
És félek, hogy ráveszi valahogy a párom, hogy jöjjön össze vele megint, és vegye el.
(Vele is eljátszotta ezt a "terhes vagyok"-ot, csak ő akkor nem vette el)
Most egész nap szomorú, mert sajnálja a csajt.
Mit lehet tenni egy ilyen nővel?
Mi a jó rohadt köze van a gimnáziumnak a kérdéshez?
Eddig is tudtam, hogy Románia EU-s tagállam. Tudom az összeset, és kitűnőre érettségiztem.
En csak azt nem ertem meg hogy ha egyszer a parodnak a baratnoje volt..... es vege lett miert kell most tartani vele a kapcsolatot??? Ez olyan mint reggel hugom este dugom... a kapcsolatokat szerintem le kell zarnia !!!!! Mert gondolom vannak emlekek koztuk.... stb ami neha neha feljon az emberben!!!! Nem beszelhetunk itt nagy baratsagrol szerintem ahol mar legalabb 1 sex volt!!!!!
Megertem a kerdezot hogy aggodik..... hisz ilyen csajokolbol mint az ex is kitelik belole hogy lelkileg padlon lesz hogy szuksege lesz hogy talizanak kettesben es lelkizesbol agyban talalja majd a parod magat.... csak megvigasztalta!!!!!
Legyen tiszta lap!!!!mind ketten zarjatok le a multat es nem kell az exel foglalkozni kapcsolatot apolni mert ezzel neked csak fajdalmat okoz ami ettheto is !!!!!!!
Mindenkinrk rossz ez csak sokan nem vallaljak inkabb azt mondjak ez termeszetes hogy baratok maradnak...de belul örlödnek,nem merik felvallalni hogy igen is stop ez nem mehet igy tovabb!!!
Én egy exemmel se tartom a kapcsolatot, ő mindegyikkel. Egyszer kértem, hogy az összes közül csak ez a lány nem szimpatikus, lehetne, hogy nem lógnak egymás nyakán, de nem hallgatott rám.
Nem a tény zavar, hogy az exe, mert egy korábbi exével még én is jóban vagyok, hanem a lány jelleme nem tetszik.
Hat nem fogja azt mondani es ne is vard el hogy osszinten elmondja az erzelmeit... hogy jajjj meghaltam a parodert stb..... inkabb szep lassan ovatosan viszalyt kellt koztetek.... mert gondolom akkor a parod is beszamolna a az exnek hogy problemak vannak.....
Pici buta es szemet dolgok mondok:probalj meg bele nezni a beszelgetesukbe...de csak ugy hogy a parod ne vegye eszre...es ha semmi olyat nem latsz a chaten...akkor legalabv te is megnyugszol!!!!!
A párom felolvasta a beszélgetésüket, mikor kérdeztem, mibe merült így bele.
Benne bízok, csak ő annyira a szívén viseli a barátai meg az exei meg mindenki sorsát, hogy képes lenne segítségnyújtásból feleségül venni. És ezt a csaj nagyon jól tudja.
Ferfi nem vesz sajnalatból felesegul egy nöt!
Valoban nem kene tartsak a kapcsolatot, ha a baratod igy ki van borulva miatta akkor szerelmes bele
Latom itt naiv tinik valaszolnak akik teged hibaztatnak, de en teged nagyon naivnak latlak, 23 eb körulinek kepzellek.
20 vagyok
A párom nem hinném, hogy szerelmes belé, hisz ő szakított a lánnyal annak idején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!