Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha bepróbálkozik az ex?
A vőlegényem volt barátnőjéről van szó.
Miután a párommal szétmentek, összejött egy sráccal, fél évig jártak, úgy tűnt, jól megvannak. Egyszer kiderült, hogy a csaj terhes, ezért hozzámegy a sráchoz. Két hét múlva rájöttek, hogy a csaj nem terhes, de esküvő azért lesz a nyáron. Esküvő végül mégse lett, mert a csaj elhagyta egy másik pasiért. Főként azért, mert az előző párja még egyetemista volt, az új meg gazdag, van lakása, dolgozik...A csaj véletlenül megint terhes, a srác felajánlotta, hogy elveszi, kiderült, hogy nem terhes, de egy hónap múlva azért esküvő.
Tegnap a csaj aggódva írt a páromnak (barátok maradtak, meg most a párom legjobb barátjával jár), hogy talán mégse működik köztük a dolog, mert a srác nem figyel rá. Azaz nem vesz neki minden nap virágot, pedig ő elvárná. Múltkor kapott egy szál rózsát, de azt is kérni kellett, és csak egy szál volt. Meg nem költ rá eleget, csak néha kap valamit.
A lány álomesküvője egy kisebb vagyonba került, egy film alapján készült a ruhája, 2-3 országban esküvő (ő nem dolgozik, csak a pasi), és emiatt kicsit vissza kell fogniuk magukat. (Azaz nem vehet neki minden nap virágcsokrokat meg 25 ezer Ft-s parfümöket, csak néha)
Ezt onnan tudom, hogy a párom elmondta tegnap, mert egész este a csaj lelkét kellett ápolnia. (chaten persze)
A csaj most kitalálta, hogy neki elege van, mégse volt olyan jó döntés az az esküvő, mert a srác megígérte neki, hogy ma mennek sétálni, és mégse mentek. Meg hogy ha kevesebbet költene magára, több jutna rá. (nem egy piperkőc divatbzi a srác, tehát nem értjük, mire költene sokat)
A csaj külföldi, így kell neki valaki, aki elveszi feleségül, hogy EU országban élhessen. Ha a mostani esküvője befuccsol, akkor mehet haza (Romániába vagy Ukrajnába, tippem sincs, hol lakik).
És félek, hogy ráveszi valahogy a párom, hogy jöjjön össze vele megint, és vegye el.
(Vele is eljátszotta ezt a "terhes vagyok"-ot, csak ő akkor nem vette el)
Most egész nap szomorú, mert sajnálja a csajt.
Mit lehet tenni egy ilyen nővel?
Az megdöbbentő, hogy nem tudod, melyik ország az EU tagja, és melyik nem.
És miért kéne neked bármit tenned az exével? Szerinted a pasidat el tudja csábítani akarata ellenére? Aki menni akar, hadd menjen! És akit vinni lehet, vigyék! Nem?
Egy szóval sem mondtam, hogy a hölgy magyar. Élt Romániában is, élt Ukrajnában is, fene tudja, mi az állampolgársága.
És a párom mondta el ezeket tegnap, mert egész este a csajt pátyolgatta.
Szerintem kicsit eltúlzod a lány jellemrajzát!
A párod sokkal régebb óta ismeri, mégis barátok.
Ha annyira hazug, csalfa álszent lenne, akkor a párod nem ápolná a lelkét.
Egyébként vicces, hogy ennyire tudod, milyen ember is ő, de azt nem tudod, hogy román-e vagy ukrán. :)
Kicsit elvette az eszedet a féltékenység.
Az EU tagországokat meg átnézheted a Goggle-ban. :)
Legyünk reálisak.Azt mondjuk a kérdezőnek ne foglalkozzon az exszel.De! Ha mi lennék a helyzetébe tuti mi is foglalkoznánk.Mármint biztos van aki nem,de a legtöbben tuti ráparáznának az exre.
Azt ajánlom a vőlegényed ne vegye észre hogy beparáztál azon hogy felbukkant ezzel a problémával az ő kis ''kedves,, exe. Foglalkozz sokat a vőlegényeddel és ne veszekedjetek semmin.Fontos hogy ebben az időszakban ne legyen egy kis csorba sem a kapcsolatotokban.Ha látod hogy a vőlegényed szomorú vagy erről a nőről beszél,beszélgess vele erről.Ne kerüld a témát.És ne is tégy epés megjegyzéseket.Mert akkor te leszel a ''gonosz boszorka.,, Próbáld úgy elépzelni a párod exét mint egy jó ismerőst.Tudom,persze nehéz.Sok sikert és kitartást! Majd még írj hogy mi a helyzet.
Egyetlen választ se töröltettem.
A párom minden exével jóban van, így vele is. És nem túloztam a csajjal kapcsolatban, sőt. Az meg hogy mi a nemzetisége a legkevésbé sem érdekel. Ahogy az EU-s tagországok sem.
Amugy se szoktunk veszekedni. Elmondta nekem, hogy segíteni akar a csajnak, hogy ne legyen lelki válsága a semmin.
De a csajt én meg nem kedvelem, mert egyszer megpróbált nekem bekavarni. Senki nem tudja, hogy nem kedvelem, csak én.
Te nem tehetsz semmit. Max. elhagyhatod a párod, ha nem tetszik a helyzet.
De ha vele maradsz, akkor ne féltékenykedj, mert az exe karjaiba kergeted a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!