Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy szólok a...

Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?

Figyelt kérdés
Unom, hogy nem tisztelik a házasság szentségét.
2009. júl. 8. 15:42
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem a házasság "szentségét" kéne tisztelni, hanem a párkapcsolatot...

Én egyébként a férjnek mondanám, hogy álljon le, de ha látszik, hogy ez ilyen ember, szólnék a feleségnek is, hogy legyen észnél, mert nem bízhat a társában.

2009. júl. 8. 15:46
 2/55 anonim ***** válasza:
91%
A férjnek szólj, hogy hagyjon békén, mert Téged nem érdekel és egyszerűen ne foglalkozz vele. Ha ezek után sem nyugszik, akkor szólj a nejnek, esetleg akkor ha a férj is ott van éppen. Nem tudom mindkét felet ismered-e.
2009. júl. 8. 15:46
 3/55 anonim ***** válasza:
92%
Jól teszed. Mindenképpen szólj. Ha veled nem teszi meg, akkor majd mással. Ha feleség lennél, te is biztos szeretnél tudni róla, hogy milyen a férjed.
2009. júl. 8. 15:48
 4/55 anonim ***** válasza:
92%
Én a pasinak szólnék. Ha nem ismered a feleségét elég jól még azt hiheti h kavarni akarsz.
2009. júl. 8. 15:49
 5/55 anonim ***** válasza:
84%
Azért nem biztos, hogy szeretném nyilvánosan hallani, hogy a férjem éppen most próbálkozott be valakinél. Szerintem is a pasit figyelmeztesd, és ha továbbra is hajt, akkor diszkréten jelezd a feleségének. Mert azért neki eléd szr lesz valószínű ezt hallani.
2009. júl. 8. 15:49
 6/55 anonim ***** válasza:
95%
Állítsd le a hapsit. Ha az asszonynak szólsz az nem biztos, hogy hinni fog neked. Én már jártam így. Szóltam a barátnőmnek, hogy kikezdett velem a párja A vége az lett, hogy azt mondták én másztam a hapsira. Pedig nem is tetszett nekem, sőt...Évekkel később persze elváltak, mert az ürge csalta fűvel-fával. Kényes dolog ez nagyon. Ha leállítod a hapsit is lehet, hogy sértett hiúságból képes azt mondani otthon, hogy te lezdtél ki vele.
2009. júl. 8. 15:52
 7/55 anonim ***** válasza:
96%

Arra készülj fel, hogy a feleség rád is mérges lesz, mert úgy gondolja, hogy biztosan okot adtál rá, hogy kezdeményezzen nálad, flörtöltél vele vagy hasonló.

A férfinek szólj mindenképpen határozottan. A nőnek én csak akkor szólnék, ha jó barátnőm, tesóm stb lenne, hogy tudja, hogy másnál is próbálkozni fog valószínű. Amúgy viszont nem érdemes keverni...

2009. júl. 8. 15:54
 8/55 anonim ***** válasza:
38%
úgy-e most nem az én férjemről van szó?...:D
2009. júl. 8. 15:54
 9/55 anonim ***** válasza:
13%

én nem avatkoznék bele mások házasságába, az mindnekinek a magánügye.

ha egy barátnőd csinálná egy pasival uyganezt, akkor felkeresnéd a barátnőd férjét?

2009. júl. 8. 15:55
 10/55 anonim ***** válasza:
21%

A válasz megírásának időpontja: ma 15:54

nem, nem rólam van szó :D:D:D

2009. júl. 8. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!