Szerintem nem a házasság "szentségét" kéne tisztelni, hanem a párkapcsolatot...
Én egyébként a férjnek mondanám, hogy álljon le, de ha látszik, hogy ez ilyen ember, szólnék a feleségnek is, hogy legyen észnél, mert nem bízhat a társában.
2009. júl. 8. 15:46
2/55 anonim válasza:
A férjnek szólj, hogy hagyjon békén, mert Téged nem érdekel és egyszerűen ne foglalkozz vele. Ha ezek után sem nyugszik, akkor szólj a nejnek, esetleg akkor ha a férj is ott van éppen. Nem tudom mindkét felet ismered-e.
2009. júl. 8. 15:46
3/55 anonim válasza:
Jól teszed. Mindenképpen szólj. Ha veled nem teszi meg, akkor majd mással. Ha feleség lennél, te is biztos szeretnél tudni róla, hogy milyen a férjed.
2009. júl. 8. 15:48
4/55 anonim válasza:
Én a pasinak szólnék. Ha nem ismered a feleségét elég jól még azt hiheti h kavarni akarsz.
2009. júl. 8. 15:49
5/55 anonim válasza:
Azért nem biztos, hogy szeretném nyilvánosan hallani, hogy a férjem éppen most próbálkozott be valakinél. Szerintem is a pasit figyelmeztesd, és ha továbbra is hajt, akkor diszkréten jelezd a feleségének. Mert azért neki eléd szr lesz valószínű ezt hallani.
2009. júl. 8. 15:49
6/55 anonim válasza:
Állítsd le a hapsit. Ha az asszonynak szólsz az nem biztos, hogy hinni fog neked. Én már jártam így. Szóltam a barátnőmnek, hogy kikezdett velem a párja A vége az lett, hogy azt mondták én másztam a hapsira. Pedig nem is tetszett nekem, sőt...Évekkel később persze elváltak, mert az ürge csalta fűvel-fával. Kényes dolog ez nagyon. Ha leállítod a hapsit is lehet, hogy sértett hiúságból képes azt mondani otthon, hogy te lezdtél ki vele.
2009. júl. 8. 15:52
7/55 anonim válasza:
Arra készülj fel, hogy a feleség rád is mérges lesz, mert úgy gondolja, hogy biztosan okot adtál rá, hogy kezdeményezzen nálad, flörtöltél vele vagy hasonló.
A férfinek szólj mindenképpen határozottan. A nőnek én csak akkor szólnék, ha jó barátnőm, tesóm stb lenne, hogy tudja, hogy másnál is próbálkozni fog valószínű. Amúgy viszont nem érdemes keverni...
2009. júl. 8. 15:54
8/55 anonim válasza:
úgy-e most nem az én férjemről van szó?...:D
2009. júl. 8. 15:54
9/55 anonim válasza:
én nem avatkoznék bele mások házasságába, az mindnekinek a magánügye.
ha egy barátnőd csinálná egy pasival uyganezt, akkor felkeresnéd a barátnőd férjét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!