Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy szólok a...

Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?

Figyelt kérdés
Unom, hogy nem tisztelik a házasság szentségét.
2009. júl. 8. 15:42
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Ha nem működik a kapcsolat, minek fenntartani, akkor csak segít, ha vége lesz.

A kezelőorvosom azt javasolja, hogy ne foglalkozzak olyan emberek sértőnek szánt mondataival, akik védekeznek valaki ellen akiről úgy érzik beletrafált a lényegbe.

2009. júl. 8. 16:48
 42/55 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:47

ne mossuk már össze a dolgokat!

egy dolog, hogy visszautasítaja valaki egy ember közeledésést, ha nem akarja. ezzel nincs is semmi gond.

a másik, hogy beleavatkozik más ember magánéletébe, ha szól a feleségnek. és ehez nincs joga!

2009. júl. 8. 17:12
 43/55 anonim ***** válasza:
0%

A komment megírásának időpontja: ma 16:48

te semmibe nem trefáltál bele és semmiylen bántó szándékom nincs. csak nem értem, hogy jössz ahoz, hogy TE eldönstd, hogy másoknak mi fér bele a kapcsolatába?

lehet, hogy azért nincs pasid, mert mások magánéletével foglalkozol?

2009. júl. 8. 17:17
 44/55 anonim ***** válasza:
86%
Visszatérve a kérdésre. Én igenis örültem volna annak, ha valaki jelzi nekem, hogy a férjem miben mesterkedik. És ha hiszitek, ha nem hiába duruzsolt volna a férjem, hogy a csaj akar rányomulni, nem hittem volna neki. De nekem senki sem szólt. Így aztán boldogan vállaltam gyereket, és qrva szar volt rájönni nagy hassal, hogy a férjem félrejárogat. Szerintem teljesen normális a nézeted kedves kérdező ebben a szituban.
2009. júl. 8. 17:23
 45/55 A kérdező kommentje:
Amikor a pasi elkezd rám hajtani, ott elveszti a dolog a magánügy jellegét. Kedves előttem hozzászóló, pont ilyen dolgok miatt, mint amit leírtál látnám szükségét, hogy szóljak.
2009. júl. 8. 17:41
 46/55 A kérdező kommentje:
Olyan dolgokért nem szólnék, ahol nem vagyok érintett, ahhoz semmi közöm és az az ő magángyügyük. De ha engem inzultál, akkor már nem magánügy, mert engem is belekevert.
2009. júl. 8. 17:42
 47/55 anonim ***** válasza:

Szerintem ha egyertelmuen, hatarozottan megmondod a ferfinak, hogy szalljon le rolad, nem fog mar nyomulni.

Ha elkerulod, ha menekulsz elole, akkor latja, hogy tenyleg nem fogsz vele elmenni.

De ha nem szall le, mondd meg neki, hogy megmondod a felesegenek. Ha nem ert belole, mondd meg az asszonyanak, allitsa le a ferjet, mert teged hajkurasz.

Viszont hidd el, hogy nagyon sok no el ugy egyutt a ferjevel, hogy tudja, hogy a ferje megcsalja. De a feleseg nem akar valni, hiszen jol keres a ffi, van gyerekuk, es tudja a no, hogy ffi nelkul nem elnenek olyan jol, hianyoznanak az anyagiak. Szoval lehet hogy szolsz a felesegnek, de nem mondasz neki ujdonsagot, hiszen tudja, hogy a ferje megcsalja ot.

2009. júl. 8. 20:10
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Először figyelmeztesd a férjed, hogy ha nem hagy békén, szólni fogsz.
2009. júl. 8. 20:52
 49/55 anonim ***** válasza:

A kérdésre már válaszoltam, hogy szólni kell, mert megérdemli a feleség, hogy tudja. Aztán majd eldönti, hogy reagál.

De a szeretőnek nem bírom megállni, hogy ne szóljak be.:) Mi az, félsz, hogy rájön a feleség és el leszel verve? Milyen egy ribi vagy és a kedves szeretett párodnak is gratulálok.

2009. júl. 8. 21:02
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok híve a "mondjuk meg jól a szeretőnek a magunkét". Az én férjemnek már több mint egy fél éve van szeretője. Tudom, készülök válni, mert nem akar változtatni a dolgon. A minap összefutottam a szeretőjével, de nem éreztem vágyat, hogy beolvassak neki, vagy bemossak neki. Lelke rajta, ha neki jó a második vonalban élni. Mindenképp jelezd a feleségnek, ha a pasinál süket fülekre talál a jó hangosan kimondott NEM-ed.
2009. júl. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!