Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?
Ha nem működik a kapcsolat, minek fenntartani, akkor csak segít, ha vége lesz.
A kezelőorvosom azt javasolja, hogy ne foglalkozzak olyan emberek sértőnek szánt mondataival, akik védekeznek valaki ellen akiről úgy érzik beletrafált a lényegbe.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:47
ne mossuk már össze a dolgokat!
egy dolog, hogy visszautasítaja valaki egy ember közeledésést, ha nem akarja. ezzel nincs is semmi gond.
a másik, hogy beleavatkozik más ember magánéletébe, ha szól a feleségnek. és ehez nincs joga!
A komment megírásának időpontja: ma 16:48
te semmibe nem trefáltál bele és semmiylen bántó szándékom nincs. csak nem értem, hogy jössz ahoz, hogy TE eldönstd, hogy másoknak mi fér bele a kapcsolatába?
lehet, hogy azért nincs pasid, mert mások magánéletével foglalkozol?
Szerintem ha egyertelmuen, hatarozottan megmondod a ferfinak, hogy szalljon le rolad, nem fog mar nyomulni.
Ha elkerulod, ha menekulsz elole, akkor latja, hogy tenyleg nem fogsz vele elmenni.
De ha nem szall le, mondd meg neki, hogy megmondod a felesegenek. Ha nem ert belole, mondd meg az asszonyanak, allitsa le a ferjet, mert teged hajkurasz.
Viszont hidd el, hogy nagyon sok no el ugy egyutt a ferjevel, hogy tudja, hogy a ferje megcsalja. De a feleseg nem akar valni, hiszen jol keres a ffi, van gyerekuk, es tudja a no, hogy ffi nelkul nem elnenek olyan jol, hianyoznanak az anyagiak. Szoval lehet hogy szolsz a felesegnek, de nem mondasz neki ujdonsagot, hiszen tudja, hogy a ferje megcsalja ot.
A kérdésre már válaszoltam, hogy szólni kell, mert megérdemli a feleség, hogy tudja. Aztán majd eldönti, hogy reagál.
De a szeretőnek nem bírom megállni, hogy ne szóljak be.:) Mi az, félsz, hogy rájön a feleség és el leszel verve? Milyen egy ribi vagy és a kedves szeretett párodnak is gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!