Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy szólok a...

Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?

Figyelt kérdés
Unom, hogy nem tisztelik a házasság szentségét.
2009. júl. 8. 15:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim válasza:
0%
szólj a gyerekeknek.
2009. júl. 8. 16:00
 12/55 A kérdező kommentje:
Aki egyszer bepróbálkozik valakinél, az rendszeresen félrelépeget, a férjnek egyből jeleztem, hogy nem érdekel, de az csak ingerli, mert szerinte huzatom magam. Nem egy esetről van szó, és már unom ezeket a pancsereket.
2009. júl. 8. 16:01
 13/55 A kérdező kommentje:
Akkor kiegészítem a kérdést, látszik, hogy az a fajta aki könnyűvérű.
2009. júl. 8. 16:02
 14/55 A kérdező kommentje:
Tisztelem a párkapcsolatot, de nekem az nem számít annak, ahol az egyik (vagy mind kettő) félrelép.
2009. júl. 8. 16:02
 15/55 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a ffi-nak, hogy alljon le, mert ha nem, szolni fogsz a felesegenek. Ha nem all le a ffi, nem hagy beken teged, szoljal a felesegenek.

Aztan mondd meg a felesegnek is, es a ff-nek is, hogy orokre felejtsenek el teged, ez a dolog teged nem erdekel. Oldjak meg maguk kozott.

Hiaba hiszi a feleseg hogy te akarsz kavarni, meg merges lesz rad, had legyen. Te szoltal mindkettonek, nehogy mar te legyel a hibas!:)

2009. júl. 8. 16:04
 16/55 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jól nézek ki, mert sok pasi próbálkozik nálam, amikkel nincs gondom, mert elküldöm őket , és előbb utóbb leállnak rólam, de mikor kisgyerekes illetve várandós fél mellett próbálkoznak be rendszeresen friss házas és egyéb férjek, az már undorító nekem. 14 éves koromban 40-60 éves házas pasik nyomultak, pedig bőfarmerben és kockás ingben voltam, nem mintha elfogadnám, azt, ha valakit a lazább öltözködés miatt inzultálnának, csak jelezem, elegem van az ilyen féreg emberekből.
2009. júl. 8. 16:05
 17/55 anonim ***** válasza:
77%

nyilván nem jó a párkapcsolatuk, de neked nincs jogod ebbe beavatkozni.

a pasit határozottan utasítsd vissza, ha nem akarod, hogy közeldjen hozzád.

mit értesz "bepróbálkozás" alatt?

2009. júl. 8. 16:06
 18/55 A kérdező kommentje:

"Arra készülj fel, hogy a feleség rád is mérges lesz, mert úgy gondolja, hogy biztosan okot adtál rá, hogy kezdeményezzen nálad, flörtöltél vele vagy hasonló."

Ez nem zavar, és az a csaj aki szerint felmentés a férje viselkedése alól az, ha vonzó egy csaj vagy ha a csaj flörtöl vele, akkor az megérdemli azt a pasit. Nem flörtölök soha, házas vagy kapcsolatban lévő pasikkal.

2009. júl. 8. 16:06
 19/55 A kérdező kommentje:
bepróbálkozás, mikor jelzi, hogy töltsünk együtt egy éjszakát ami mind a kettőnknek jó lesz, meg ilyenek.
2009. júl. 8. 16:07
 20/55 A kérdező kommentje:
Szerintem nem beleavatkozás egy kapcsolatba, ha jelzem azt amit az egyik fél művel a másik félnek. Az a fél avatkozik bele aki olyat tesz ami a másiknak nem fér bele. Sok kapcsolatba belefér, ha félrelépnek, lehet az övék is ilyen, ha meg nem ilyen, akkor jobb a tisztánlátás.
2009. júl. 8. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!