Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy szólok a...

Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?

Figyelt kérdés
Unom, hogy nem tisztelik a házasság szentségét.
2009. júl. 8. 15:42
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
51%

nekem úgy tűnik, hogy fóbiád van. 14 éves korodban 60 éves pasik (!) /többesszám/ kezdtek ki veled????

lehet, hogy minden olyan embert, aki kedves veld, azt bepróbákozásnak veszed?

most hány éves vagy?

2009. júl. 8. 16:11
 22/55 anonim válasza:
59%
mond meg hogy mailban udvaroljon és forwardold el véletlenül a felaségének.
2009. júl. 8. 16:11
 23/55 A kérdező kommentje:

Öltözködésemben sincs semmi kirívó, farmerben vagyok szinte mindig és pólóban. De, ha miniszoknyás és tűsarkas lennék akkor se tartanám jogosnak az ilyen nyomulásokat.

Nekem nem fér bele, várandós fél mellett félrelépni, lehet korlátolt vagyok, de nekem nagyon gáz. Bár várandósnak nem szólnék, csak később majd, nehogy kiborítsam.

2009. júl. 8. 16:12
 24/55 A kérdező kommentje:

Ez az emailos, jó.

14 éves koromban kocsikázni akartak hívni 2 szer, és mondta az egyik, hogy hogy szoktam meggyónni, mikor paráználkodom. Mikor 20 éves koromig szűz voltam.Lehet paranoid vagyok, de nekem ez bepróbálkozás, még akkor is ha 17nek nézett. Másik meg kért, hogy fogjam meg a farkát mikor azért álltam meg neki, mert úgy csinált, mintha kérdezni akarná melyik utca merre van, bár ezt nem tudom házas-e.

29 éves vagyok.

2009. júl. 8. 16:15
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyértelműen nemet mondtál, ígérd be neki, hogy feljelented zaklatásért. Ugyanis ez már az. Akár mások előtt is (sőt az a legjobb ha más is van ott) beígérheted a feljelentést, ha nem száll le rólad. Azért mert szép vagy, (legalább is a hapsihad ezt jelenti) még nem kell rád másznia. A nem, az NEM.
2009. júl. 8. 16:15
 26/55 anonim ***** válasza:
0%
milyen jogod van ahoz, hogy beleszólj mások magánéeletébe? kérték a véleményedet? mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy miképp él, még akkor is, ha ez nem egyezik a te erkölcsi normáiddal.
2009. júl. 8. 16:17
 27/55 A kérdező kommentje:
Engem maga a jelenség zavar, nem az egyedi esetek, hogy ennyi ember összeházasodik, mikor az egészet nem veszi komolyan, és nem is értem, minek házasodnak össze, simán élhetne ribancként, csak ahhoz nem kéne megnősülnie.
2009. júl. 8. 16:17
 28/55 A kérdező kommentje:
Nem én szólok bele mások magánéletébe, hanem azok akik megcsalják a párjukat.
2009. júl. 8. 16:18
 29/55 anonim ***** válasza:
0%
Te is szerető vagy 16:17es? Na az olyanokat, mint te, kéne kitörölni.
2009. júl. 8. 16:20
 30/55 A kérdező kommentje:
Igazából főként azok válasza érdekel, akik nem csalják meg a feleségüket/férjüket. Akik félrelépnek, nyilván nem helyeslik amit tenni szeretnék, mert akkor ők is buknának.
2009. júl. 8. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!