Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?
nekem úgy tűnik, hogy fóbiád van. 14 éves korodban 60 éves pasik (!) /többesszám/ kezdtek ki veled????
lehet, hogy minden olyan embert, aki kedves veld, azt bepróbákozásnak veszed?
most hány éves vagy?
Öltözködésemben sincs semmi kirívó, farmerben vagyok szinte mindig és pólóban. De, ha miniszoknyás és tűsarkas lennék akkor se tartanám jogosnak az ilyen nyomulásokat.
Nekem nem fér bele, várandós fél mellett félrelépni, lehet korlátolt vagyok, de nekem nagyon gáz. Bár várandósnak nem szólnék, csak később majd, nehogy kiborítsam.
Ez az emailos, jó.
14 éves koromban kocsikázni akartak hívni 2 szer, és mondta az egyik, hogy hogy szoktam meggyónni, mikor paráználkodom. Mikor 20 éves koromig szűz voltam.Lehet paranoid vagyok, de nekem ez bepróbálkozás, még akkor is ha 17nek nézett. Másik meg kért, hogy fogjam meg a farkát mikor azért álltam meg neki, mert úgy csinált, mintha kérdezni akarná melyik utca merre van, bár ezt nem tudom házas-e.
29 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!