Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy szólok a...

Jól teszem, hogy szólok a feleségnek, ha a férje bepróbálkozik nálam?

Figyelt kérdés
Unom, hogy nem tisztelik a házasság szentségét.
2009. júl. 8. 15:42
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

14 évesen beszáltál egy idegen autójába?

és ott érdeklődött, hogy miképp szoktál gyónni?

honnan tudta, hogy katolikus vagy?

2009. júl. 8. 16:21
 32/55 A kérdező kommentje:

Nem szálltam be, csak incselkedett, és nem vagyok katolikus csak viccesnek érezte magát.

Folyamatosan inzultálnak nálunk csajokat, még akkor is ha nem is szép, de ezt egy pasi sokszor nem vágja, mert nem kellett átélnie.

2009. júl. 8. 16:23
 33/55 A kérdező kommentje:
16:17-es szerintem, is olyan aki vagy félrelép, vagy olyannal lép félre aki kapcsolatban van vagy házas.
2009. júl. 8. 16:23
 34/55 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:20

igen, szertő vagyok...... nagyon szeretem a páromat!!! :)

és te? te írigy vagy! és intoleráns!!! te is az a tipus vagy, aki nem hajlandó másokat elfogadni, de elvárja, hogy őt mások elfogadják.

2009. júl. 8. 16:26
 35/55 A kérdező kommentje:
A nálunk alatt, az országot értem.
2009. júl. 8. 16:26
 36/55 A kérdező kommentje:
"igen, szertő vagyok...... nagyon szeretem a páromat!!! :) " nyugi a párod is szeret veled dugni, és még jópár emberkével akivel félrelép.
2009. júl. 8. 16:27
 37/55 A kérdező kommentje:
szeretők, és félrelépők véleménye annyira nem érdekel. ha az a pasi aki őt dugja, engem nem akar, akkor nem is zavarok bele semmibe.
2009. júl. 8. 16:29
 38/55 anonim ***** válasza:
0%

16:17-es vagyok ismét.

igaz, hogy semmi közötök, hogy ki mikor kivel lép félre vagy nem, de megsúgom, hogy én nem lépek félre.

nagyon könnyű ujjal mutogatni másokra.

gondoltál már arra, hogy egy működő kapcsolathoz 2 ember kell, és egy megbukott kapcsolathoz szintén?

ha valaki félre lép, akkkor annak nyilván oka is van.

mégegyszer: milyen jogon avatkozol bele mások magánéletébe?

azért tart itt ez a ország, mert nagyon sok ember mások magánügyével foglalkozik, ahelyett, hogy a sajátjával törődne.

2009. júl. 8. 16:33
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

16:29

a kezelőorvosd mit javasol ilyenkor?

2009. júl. 8. 16:35
 40/55 anonim ***** válasza:
100%

A párját szerető szeretőnek:

Akkor lenne beavatkozás mások életébe, ha a kérdező LÁTNÁ, hogy a férj csalja a feleséget VALAKIVEL, akkor tényleg semmi köze hozzá. Ha ő az a valaki, akinél bepróbálkozik (és ki tudja hány embernél próbálkozik még be...), akkor nem "beavatkozás mások életébe", hanem már a saját életével való foglalkozás is. Hiszen ő is érintett a dologban. És a kérdező nem beleavatkozott valakinek az életébe, hanem TANÁCSOT KÉR, hogy mit tegyen! Ha szerinted ne szóljon, mondd azt, és kész. Az a te véleményed. A többi meg a többieké. És a kérdező majd eldönti, hogy melyiket fogadja meg.

Szerintem beszélni kellene a feleséggel. Természetesen nem letámadni, hogy "a férjed ajánlatokat tesz nekem, neveld meg", hanem bevezetni valamivel, óvatosan rámutatni a dolgokkal, és utána közölni vele a tényeket. Én biztosan tudni akarnám, ha valami ilyesmit tesz a párom, akármennyire is jónak (vagy éppen rossznak) érzem a kapcsolatunkat.

19/L

2009. júl. 8. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!