Mire lehet vélni azt ha egy foglalt pasi bepróbálkozik egy másik foglalt nőnél?
Két esélyes!
De leginkább kufircolni szeretne.
Rajtatok áll mit bír a szívetek!
1 Hogy tetszik neki a foglalt nő.
2. Valami nem működik a jelenlegi kapcsolatában
3. Hogy jellemtelen, mert fél kilépni a kapcsolatából, inkább megalázza a nőt
4. Még 3. Pont újra, fél hogy nem lesz más, megszokta kényelmes az előző,
5 vagy csak fél a kommunikációtól, ezért nem oldják meg a problémaikat, hiába szereti a párját.
6.kapcsolatban lévő nővel kezdene: 1 ponton felül, az tuti titok, mert a nő sem akar lebukni ha belemegy, de ha a nő kilépne miatta a kapcsolatából tuti behúzott farokkal menekülne
7. Adok egy 7. Pontot azoknak, akk a körülmények áldozatai, vot már rá példa, hogy két, addig kapcsolatban élő ember egymásnál találta meg önmagát a szerelmet, a boldogságot, és később a családot is, ritka de akad
Pont nélkül:(7.-et nem véve alapul)
Sok más nem túl pozitív jelző részemről, nem kezdenék olyan pasival aki foglalt, mert az azt jelenti,nhogy képes megcsalni a párját, mi a garancia, hogy ha valami probléma merülne el a mi kapcsolatunkban, akkor nem ugyanilyen lépésre szánja magát a megoldás helyett.
Arról nem beszélve, hogy a történet szerint én is foglalt vagyok, nálam pedig a megcsals elképzelhetetlen, vagyok annyira jellemes,nhogy előbb szakítanek a párommal...
A #2 leírt mindent, ami megfordult a fejemben. Ha téged érint a kérdés, ne tervezz egy ilyen emberrel komolyra, hiszen ahogy mást megcsalt, téged is megcsalhat. Nem akarok általánosítani, de nagyon gyakran ez történik.
Ellene vagyok a megcsalásnak és az ilyen "kalandoknak", becsületesen el kell mondani a másiknak, hogy ez nem működik, ideje továbblépni.
Szerintem az ilyen "foglalt pasi foglalt nőnél próbálkozik" típus csak a d*gásra megy... és ráadásul egy gerinctelen féreg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!