A tini lányok nagy része miért viselkedik ilyen ellenségesen, ha egy fiú tök normális, érdeklődő stílusban bepróbálkozik náluk?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 23:22
1/14 anonim válasza:
ezek a lányok a normális fiúkat szarba se nézik csak a legnagyobb bunkókat
3/14 anonim válasza:
én nem értem a tini lányok nagy részét pedig tini lány vagyok._.
5/14 anonim válasza:
#4 Gratulálok, az tényleg elég ok bunkónak lenni...
Amúgy miért nem szegezed ezt a kérdést egyszer egy ilyen lányhoz?
7/14 A kérdező kommentje:
Szegeztem, de csak még jobban elkezdett oltogatni...
2014. júl. 29. 23:35
8/14 anonim válasza:
mondd neki,hogy nagy a farkad tuti nem lesz ellenséges az ilyen lányok csak a bunkó parasztokat szeretik. Dugd meg jól azt' hagyd a picsbe
9/14 anonim válasza:
Lehet rohadtul unja, hogy te vagy ma az ötödik/tizedik/ötvenedik.
10/14 anonim válasza:
engem általában zavarba ejt ha egy pasi folyton bókol....azt hiszitek a csajoknak ez kell pedig rohadtul nem...de igaziból a bunkó pasikat is rühellem .legyél kedves a lányokkal de ne bókolj nekik állandóan néha legyél rideg(de ritkábban mint amikor kedves vagy)...de ami a legfontosabb h legyél jó fej ..vicces aranyos meg minden :) .. de ne bókolj nekik max néha-néha ha már a csajod ......ha ez sem válik be akkor az a gond h csúnya vagy (vagy csak szimplán nem jössz be neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!