Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?
Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.
Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?
Nem vagyok neki elég jó neki?
Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.
Ne keverd az undort a haraggal, maximum dühítene, hogy más nőket is észrevesz a szemével. Ugyanez megy élőben is, ha baráti társaságban a havernak odaszólunk, hogy "azt a csajt nézd", de sokszor nem is kellenek szavak, mert pusztán egy bólintásból lejön, hogy mit akar az illető.
Hogy egy férfi ezt online elköveti egyszer az életben, ne adj isten kétszer, hát istenem, világvége..
Ha ezen bárki felháborodik, az egy dolog, de verje ki a fejéből a másik nemmmel való komolyabb kapcsolatot, mert alkalmatlan rá a tündérmesékbe illő gondolatvilága miatt. Az ilyen az örökös hisztivel megmérgezi az amúgy jól működő kapcsolatot és még magát állítja be áldozatként, mert hát ő "így érzett akkor", és ezért nekünk meg kell értenünk az ő sárkányoskodását.
a párom egy igazi férfi! lesz*rja a facebookot.
vagy nem? csak én meg igen és így észre sem veszem, hogy nem igazi férfi? elképesztő.
"Egy igazi férfi nem csinál ilyet, nincs ilyen kérkedésre szüksége."
Bakker, milyen kérkedésről beszélsz, ne magadból, a női kérkedésből induljál már ki.
Meg mi az, hogy igazi férfi, majd te fogod megmondani, szépen is néznénk ki, ülj le, elég volt mára a baromságokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!