Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?

Figyelt kérdés

Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.

Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?

Nem vagyok neki elég jó neki?

Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.

2014. aug. 10. 20:03
 51/101 anonim ***** válasza:
83%
Ez is mutatja azért, milyen nők járnak ide. Papolnak, mint az erkölcsrendész, közben meg miket művelnek... :)
2014. aug. 10. 21:57
 52/101 anonim ***** válasza:
85%

"47/49 Te honnan ismered ilyen jól a válaszadókat?:)"

Úgy, hogy az a nagyokos képes volt megírni nekem privátban. :D Fene se kérdezte, erre taglalja, ő aztán nem azért papol, mert megcsalták már párszor, sőt, vele csalja egy nős férfi a nejét. :D Hát no comment...

2014. aug. 10. 21:59
 53/101 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, ennyi hülyét. :P Megérdemli mind egymást.
2014. aug. 10. 22:01
 54/101 anonim ***** válasza:
79%
Ráadásul már befenyített, csak tudja meg, ki a férjem, úgy megcsal majd a párom ővele engem, hogy ihaj. :D Jézusom, milyen beteg nők vannak szabadon, ez is Lipótról szökött ki?
2014. aug. 10. 22:03
 55/101 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak valami hülye szórakozik. Ilyen szintű lény nem létezhet.
2014. aug. 10. 22:04
 56/101 anonim ***** válasza:
86%
Inkább tiltottam a hülyéjét, nem vagyok kíváncsi az agymenéseire. :D Mindenesetre jót röhögtem rajta, akár igaz, amit írt, akár nem. Nagy az Isten állatkertje...
2014. aug. 10. 22:05
 57/101 anonim ***** válasza:
57%
56-os valami igazat írhatott,ha ennyire felzaklatott.Ne vedd mellre.Térjünk vissza az eredeti Kérdező kérdésére,aztán ha evvel kapcsolatban van valami kérdésed,majd te is felteszed a Gyakorin ennyi.:)
2014. aug. 10. 22:09
 58/101 anonim ***** válasza:
85%
66%-os, te vagy a szerető?:)
2014. aug. 10. 22:11
 59/101 anonim ***** válasza:

Segítség, engem is támad valaki.......

Érthetetlen katyvaszságokat irkálva.

2014. aug. 10. 22:30
 60/101 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező!

Én is azon vagyok,hogy a férjed ezt nem veszi komolyan és téged szeret,főként ha ilyen "humorosban" előadja.

De persze idegesítő,kellemetlen,ezt el kéne neki magyarázni.

Az előzőeknek pedig üzenem,a saját problémájukat rendezzék magánban,gyanús is és nem ide tartozik.

2014. aug. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!