Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?
Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.
Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?
Nem vagyok neki elég jó neki?
Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.
"A haditerv ezek után tényleg egy meztelen Adonisz megosztása és te is írj hozzá valamit,hogy ilyen az álmaid férfija stb,amihez a barátnőid is csatlakoznak!"
Jaj, a női agy hülyeségei. :D Persze, majd sírva borul a párnába a férfi. Komoly kapcsolat, facebookon húzzák egymás agyát. :D Micsoda tanács, grat! Ezt egyedül agyaltad ki, vagy segítettek a hasonló jó képességű barinők?
"aki lepontozott, attól kérdezem, ő tapsolna, ha a 17 éves lánya és a barátnői, akuk apu ismerősei a hülye fb-n, ezt látnák?"
én nem pontoztalak ugyan le, de légy nyugodt, a 17 éves lányod és a barátnői láttak már ennél cifrább dolgokat is a neten...
Apukám számitógépén a háttér egy szőke pucér nő volt, telefonján háttérkép ugyancsak szétett lábakkal pucér nő. Kérdeztem édesanyám hogy őt nem zavarja a dolog?
És igaza volt a válaszadásban : nincs miért zavarja, tudja hogy hűséges és ugyebár mindent a szemnek semmit a kéznek.
Mellesleg engem sem zavarna ha a páromnál hasonlókat látnék.
19/l
31-es a férfinek igen sok kell,hogy sírva a párnájába boruljon ezt én is tudom(bármilyen h.lye is vagyok szerinted)
DE A NYILVÁNOS SZARVAKAT AZ Ő EGOJA SEM bírja,úgy gondolom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!