Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?
Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.
Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?
Nem vagyok neki elég jó neki?
Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.
Szerintem kevés inger ér a gyerekeken kívül, kettőtök között pedig más problémák vannak, nem a meztelen nő megosztás, azért esel enyire kétségbe.
Ennyire ugrasz egy bárhonnan jött, ismeretlen videóra is:
"Nem vagyok neki elég jó neki?"
Ezen gondolkozz el, miért ilyet írtál, de ne válaszolj, kérlek.
Ez azt jelenti, hogy nem vagyok szép és csinos, ezért kíván más nőt.
Mikor hazajött rákérdeztem a videóra és a válasza ez volt "és??? mi van akkor, ha megosztottam?"
Ez a nap poénja! Olyan ribi írkál rám privátban ennek a kérdésnek a kapcsán, hogy milyen aljasak a férfiak, mert hűtlen disznók, aki több éve egy nős férfi lotyója. :D
Epic fail
És nem letámadtad, hanem ahogy hazaért, a facebookon lévő pucér nős videóról beszélgettetek volna normálisan, amire azonnal így válaszolt?
Tényleg nem értem a pánikot. Aki menni akar, menjen. Aki nem akar, az nem is fog, max ha zavarják. Nyugi már. Három gyereket szültél neki, miért hasonlítod magad és a szerepedet megosztott tornászó pucérnős videókkal össze? Áááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!