Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha a párotok olyan videót osztana meg a facebook-on amin meztelen nő tornázik?

Figyelt kérdés

Ma láttam meg, hogy megosztotta, nagyon fáj a dolog.

Hogy alázhat meg ennyire? Három gyereket nevelünk, miért csinál ilyet?

Nem vagyok neki elég jó neki?

Ha hazajön hatalmas balhét rendezek az biztos.

2014. aug. 10. 20:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/101 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy lehet hogy már írta más is. Ez a videó vírus is lehet, én is osztottam már meg meztelen nős videót akaratom ellenére. Elég ha rossz helyre kattint, egy egész más cikket olvasott, és a lájkolással engedélyt adott oldalaknak hogy az adatlapján megosszanak mindenfélét.

Mielőtt kijelentkeztek mindig nézzétek meg az adatlapotokon az eseménynaplót és akkor hamar ki lehet törölni az ilyen nemkívánatos eseményeket.

2014. aug. 14. 09:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!